| CrAnIu_8887 a întrebat:

Am o problema cryingImi place de baiatul de care ii place si colegei mele si nu stiu ce sa faccryingMi-e frica sa nu ne stricam prietenia! Cel mai bun rasp primeste funditabig grin

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Daca va despartiti din cauza unui baiat inseamna ca nu ati fost niciodata prietene cu adevarat.Astea sunt teste la care e supusa prietenia voastra. Ori le treceti, ori le picati.De ce il placeti amandoua? Pentru ca iti alegi prietenul in functie de interesele comune:inclusiv preferintele la capitolul dragoste

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Se zice ca baietii vin si se duc dar prietenii raman toata viata!

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Paai cred ca ar trebui sa vorbesti cu colega ta si sa ii spui ca fara sa iti dai seama te-ai indragostit de baiatul pe care ea il place, sa ii spui ca desi s-a intamplat nu te-ai baga peste ea si ca respecti prietenia dintre voi. parerea mea este ca in cazul de fata ar trebui sa renuntati aman2 la baiatul acela, baieti mai sunt, nu va stricati o prietenie pentru unul care poate o sa va para simpatic pentru putina vreme

| カルメン a răspuns:

Daca sunteti intr-adevar prietene foarte bune cred ca ar fi bine sa renuntati aman2 la el... daca ea stie ca tie iti place de el si totusi va sta cu el inseamna ca ea n:u iti este asa buna prietena...nu cred ca 2 prietene bune ar trebui sa se certe pentru un baiat.

| Gabriela98 a răspuns:

Eu cred ca daca intr-adevar sunteti prietene ar trebui sa renuntati la el amandoua... daca iti este o prietena adevarata va renunta la el daca nu nu...