anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. Imi place de un baiat din clasa mea, dar a fost un fel de scandal. Asta vara i-a placut de o prietena a mea, dar ea l-a respins. Apoi Mi-a zis ca ma place ca sa fie cu mine, dar atunci nu prea am vrut nu imi placea de el. Apoi a incepuuuut cuu incaa 3 fete din clasa si cert e ca si lor le-a placut de el.
Uneori imi mai spune ca ii place de mine ca vrea sa fie cum mine...La inceput facea misto acum nu mai stiu daca face sau nu.
In clasa ma uit la el si el se uita la mine si e intr-un fel ciudat. Imi spune mereu cuvinte cu subinteles iar eu nu mai stiu ce sa cred sad Ce sa fac sa ii spun ca il iubesc?

Răspuns Câştigător
| AnGeL a răspuns:

Singura arma a fetelor in fata careia baietii nu rezista este indiferena cel mai tare sunt atrasi de fetele indiferente
sunt convinsa ca pentru el e doar o joaca de aceea lasa-l sa isi dea seama cum e sa iubesti si sa te doara atunci cand persoana iubita nu iti da sperante
sper ca tu sa nu te descurajezi din cauza a ceea ce s-a intamplat in vara
si daca nu merge cu baiatul asta.pana la urma viata e numai 1 si merita traita la maxim:*

2 răspunsuri:
| Andreea7Alex a răspuns:

Si eu am fost in aceeasi situatie in generala. m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el. iar eu l-am refuzat.desi imi placea de el. faza e. ca regret si in ziua de azi. asa ca parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti serios cu el ca sa nu regreti mai tarziu. Bafta :*

| Tiooo a răspuns:

Da dar nu pot sa fiuu indiferentaacrying Pentruu ca il iubesc
Si ell e baiat bun sensibil dar il strica prostii din clasa cu tampeniile lor. Uneori il simt asa de aproape si vorbim si il iubesc asa de mult si uneorii e asa nesimtit si tot il iubesccrying Si au trecut 7 lunii nu pot sa mi-l scot din caap ill visezz mereu sad Sunt disperaata