| Crystyna_Elena_1997 a întrebat:

Buna am o problema, imi place foarte mult de un baiat da nu stiu daca merge ceva intre noi din cauza varstei eu am 16 el 22, in general el este un ca sa zic asa foarte adorat de toate felete de la mine din cartier, stie ca toate il plac, numai de mine nu stie si de aia cred ca se poarta asa frumos cu mine,
- noi in general avem o relatie ok dar nu stiu oare poate fi ceva intre noi
funda

Răspuns Câştigător
| wolder a răspuns:

Diferenta dintre 2 parteneri este putin importanta daca exista intelegere, dragoste, respect si incredere. Dupa parerea mea sa nu fie mai mult de 8 ani.
vorbeste cu el si vezi daca te vrea

| wolder a răspuns (pentru wolder):

Multumesc pentru funda! succes cu tipu.
Intre mine si iubitul meu sunt tot 6 anibig grin

6 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Apai la cum esti tu de disperata, ii va fi foarte usor sa te joace pe degete si sa se culce cu tine.tu chiar crezi ca il intereseaza iubiri la varsta aia? si mai ales cu o copchila? naivo

| Crystyna_Elena_1997 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Imi pare rau ca asa crezi dar eu si el avem o relatie ok si da azi am facut primul pas si da m-a acceptat fara sa ezite asa ca imi pare rau ca asa crezi big grin

| lolylolypops a răspuns:

Incearca sa ii faci apropouri dar incet, treptat si vezi daca ar vrea sa se implice intr-o relatie cu tine, varsta nu e o mare problema

| Stanciu_Anees_1986 a răspuns:

Dc nu incerci sa cauti pe cine mai apropat de varsta ta, avad o diferenta mare intre voi, el te va trata ca pe una de varsta lui, ceeia ce nu prea poti fi d.p.d.v psihologic, si atunci iar vei da de probleme... dupa parerea nu cred ca ar putea fi ceva serios din partea lui ...parerea mea

| BebeeAndre a răspuns:

Varsta nu conteazawinking Atat timp cat exista intelegere, Si de ce sa nu incercati mai ales daca si el te place dar sa ai grija cu baieti deoarece ce cei mai multi vor altceva de la o fatawinking
Nu te lasa dusa de val big grin