| EuZuza a întrebat:

Am o problema.Imi place un baiat care e mai mare cu un an decat mine..si el stie asta pentru ca i-am zis.De curand el s-a bagat cu o prietena de-a mea...si a 2 zi dupa ce s-a intamplat asta m-a chemat la o scara..si am discutat mai multe chestii..printre care si faptul ca eu il plac,l-am intrebat dc imi tot pune aceasta intrebare asta,dar a evitat sa-mi raspunda apoi am vrut sa plec,dar nu m-a lasat,m-a luat in brate si m-a pupat pe gat si pe obraz.El este inca cu acea fata, si ma mai ia in brate din cand in cand.Ma place, sau doar vrea sa ma necajeasca chiar nu stiu!crying Imi puteti da vreun sfat?
P.S. Asta s-a intamplat de la inceputul saptamanii.

Răspuns Câştigător
| xCrinax a răspuns:

Cred ca ar trebui sa ii spui prietenei tale ce se intampla. Asa este corect si fata de ea si fata de tine. Nu mi se pare un baiat de incredere. Nu prea are logica ce face. Daca asa procedeaza cand are prietena, de ai fi cu el? Cand isi gaseste pe alta care ii declara ca il place, asa sa-ti faca si tie? Mai bine ia-ti gandul de la el si gaseste un baiat mai bun, mai sincer si mai al tau. Te pupic si toate cele bune!

3 răspunsuri:
| anonimul0826 a răspuns:

Bagat e pe el cred ca iim place de tine si vrea so lase pe prietena ta.

| stef112 a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa nu te bagi pe el. ci sa discuti cu prietena ta... adica eu as alege mai mult o prietenie stransa decat un iubit de 2-3 zile. faci cum vrei.succesbig grin

| EuZuza explică:

Multumesc de raspunsuri! Vreau sa mai adaug un mic detaliu: pe prietena mea nu prea o baga in seama, adica ei vorbesc doar prin sms-uri si putin fata-n fata.Mi se pare chiar ciudat.straight face