| raulXXX a întrebat:

Buna,am o problema,imi tot curge un lichid asa ca sperma din penis dar nu e sperma pentru ca e transparenta,asta se intampla tot timpu cand is cu o fata si vrem sa facem sex sau dupa accea,va rog eu spetim din ce cauza curge acest lichid si daca pot face sex si fara prezervativ, pentru ca mi-e frica ca nu cumva sa se intample cv, va rog ajutati-ma happy si fara jigniti si deealea

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Este ceva normal.Esti barbat.Te exciti.Nu o face fara caciulita ca iese nasol.Pentru amandoi.

| h3r a răspuns:

Ești bărbățel.
Să nu te prindem fără prezervativ, ai auzit?

| raulXXX explică (pentru h3r):

Cu prezervativ nu e aceeasi placere ca si fara sad. laughing

| h3r a răspuns (pentru raulXXX):

Bla bla bla.
Și dacă o lași borțoasă mai ai vreo plăcere?

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

E femeie.Nu stie nimic despre sex.

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Îl învățăm, îl învățăm...

| Cristiann25 a răspuns (pentru h3r):

Bine bine poate sa priveasca!

| h3r a răspuns (pentru Cristiann25):

Nuuuuuuuuuuu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Este normal acel lichid, deoarece te exciti.
Mare grija la igiena mainilor zilnic, a organelor genitale.
Te speli cu apa si sapun mai ales ca-i si vara si e cald rau cel putin de 3 ori pe zi inai te si dupa contactul sexual.
Nu uita de prezervativ, va fereste de neplaceri!
Te pup!

Răspuns utilizator avertizat
| TizZu15 a răspuns:

Esti prea excitat din alest motiv iti curge acel lichid transparent.

| AmaliaAmi a răspuns:

Buna! asta inseamna ca te exciti cand esti in preajma ei.Este si normal daca iti place de ea.Dar eu zic sa nu treci la lucruri mai complexe.Ca sa fi sigur ca nu se va intampla ceva ce nu vreti nici unul din voi.winking

| Gajiu69xxx a răspuns:

Deci, in primul rand acel lichid transparent este lichidul prespermatic ce se elibereaza de inaintea spermei, acest lichid prespermatic se elibereaza in momentul in care esti excitat, apoi sexul fara prezervativ implica multe riscuri, deoarece acest lichid prespermatic contine si el niste spermatozoizi si chiar daca nu te finalizezi in interiorul fetei, se poate elibera acest lihicd si faza dura e ca nu stii cand se elibereaza...