| Anonimcikkk a întrebat:

am o problema.imi urasc prietena la fel cum si o iubesc.o iubesc foarte, foarte mult ea e prima si ultima. nu voi intra in detalii cine va fi interesat de istoria noastra sa-mi zica si ii voi da linkul de facebook. ajutati-ma sa omor sentimentul de dragoste va rog, e foarte greu asa sa continui.e insuportabil.ma omor moral zi de zi.cum sa imi omor sentimetele dar sa continui sa ma intilnesc cu ea.va rog fara luare in deridere si chestii din acestea. scuzati de gramatica nu sunt Român

2 răspunsuri:
| Fretus a răspuns:

Stiu cum e frate mi s-a intamplat si mie si eu acuma regret ca nu i-am spus ce simt pentru ea.Imi place enorm sa stau cu ea deoarece pur si simplu mi s eparea draguta, daca iti place cu adevarat de ea cel mai bine este sa-i spui ce simti.Ca sa nu regreti mai tarziu ca si mine, nu poti face sa ti se opreasca sentimentele.Eu am stat 1 an de zile fara sa-i spun nimic si imi plaacea de ea mai tare in fiecare zi.Acum s-a mutat si nu prea o mai vad dar daca mai statea aici pana la urma i spuneam ce simt pentru ea.Este greu sa iti ti dragostea-n frau nu o fa te rog eu.

| Raluu25 a răspuns:

Buna! Este foarte foarte greu, sfatul meu este sa o tratezi cu indiferenta .....indiferenta doare al dracului de tare
Succes!