Ar trebui sa aveti cel putin o discutie sincera si deschisa despre toate cele întâmplate pana acum si sa vedeti daca puteti merge mai departe in continuare, fara țipete si certuri
Ia-l ușor, fără reproșuri, fără cearta și ajută-l sa se deschidă ca să afli adevărul. Dacă va certați oricum nu se rezolva nimic, plus ca va aprecia înțelegerea și răbdarea ta. Dacă îl provoci la o discuție deschisa, atunci o sa va certați urât, dar dacă îl iei ușor, în timp, o să vorbească singur, fără sa tragi de el, dar trebuie sa ai răbdare și merita sa faci asta doar dacă îl iubești cu adevărat.
Cred că s-a plictisit de tine și vrea o relație open adică să mai fie și cu altele, eu asta îmi explic și dacă găsește pe cineva mai bună ca tine te părăsește.
Ia aminte e doar o părere potrivit reacției lui, poate fi și altceva, ar fi bine să cercetezi amănunțit despre asta!
Nu mi se pare normal sa-ti controlezi iubitul!
Asa ceva nu face nici barbate-miu dupa 30 de ani!
Invata sa-l respecti si sa-ti vezi de propriul FB, fara sa-l controlezi, fara sa-l tii sub lupa, pentru ca risti sa-l pierzi.
Iubeste-l neconditionat si ofera-i incredere si respect, daca vrei sa primesti la fel!
Ar trebuii sa-ti tii in frau gelozia si sa te autocontrolezi cand slobozesti prostioare pe gurita, ca iti invenineaza relatia si-ti indeparteaza iubitul.