Deocamdata,nu numai ca nu poti,dar nici nu vrei sa iubesti.
Cand v-ati despartit, probabil n-ai mai suportat atata durere si ti-ai interzis singura sa mai suferi.
Sau mintea si inima ta au intrat intr-o ciudata autoaparare.
Cert este ca nu esti vindecata inca de aceasta iubire,e nevoie de mai mult timp.
Te afli intr-o faza de inertie,aduni puteri inconstient,ca sa poti,apoi,sa vindeci rana in totalitate.
Timpul e un mare balsam,in cazul tau,ajuta fara sa intelegi cum,stiu ca nici nu te intrebi,esti doar multumita ca nu-ti mai vin lacrimi in ochi la amintirea lui si poti sa ramai calma,fara sa te intristezi.
Ca sa "treaca" dragostea,ai nevoie de toate resursele tale,de hotarare,de incapatanare,de alint,de mangaiere,de lacrimi si de ras,toate trebuie sa le faci,sa treci de la isterie la austeritate si de la paranoia la logica rece!
Si,desi e ingrozitor de greu,nu e imposibil.
Acum ai sufletul pietrificat,rana inca nu e complet vindecata,dar se inchide incet,incet.
Ajuta-te cat poti,umple timpul cu lucruri care intr-adevar iti plac,cauta sa razi,sa te inseninezi cat mai des,sa alungi orice greutate din suflet si lasa restul in grija timpului.
De mii de ori ai auzit ca timpul le vindeca pe toate,ai incredere in el,face minuni!
Rana se va inchide si desi va ramane cicatricea,vei invata sa traiesti cu ea,toti avem cel putin una pe care o ascundem cu sfintenie.
Si,intr-o buna zi, n-o sa stii nici tu cum, o sa iti tresara din nou sufletul in fata privirii deschise si a zambetului unui baiat.
Da-ti timp si ai rabdare, draga mea, toate aceste lucruri se vor intampla.
Iti doresc toata fericirea!
Inca esti dezamagita, te a marcat mult despartirea dar poate vei intalni pe cineva cu care vei fi de 10 ori mai fericita fata de cum ai fost cu fostul, fi optimista ca viata merge inainte nu se sfarseste de la o despartire
Buna Sorana,
Pentru ca ai pierdut increderea in cineva pe care l-ai iubit si inca nu ai trecut de tot peste asta.
Dupa un timp se va schimba starea asta, experientele negative te maturizeaza sentimental si vei fi mai precauta pana cand o sa intalnesti din nou pe cineva care te va " fermeca " si o sa incepi un nou love story.
Sa fii iubita!
Dupa parerea mea, marea problema ar fi graba. Te grabesti sa iubesti, desi tu ai avut de suferit in urma ultimei tale relatii. Am trecut si eu prin aceste momente, dar exact atunci cand credeam ca nu voi mai iubi niciodata, se lumina calea si pe drumul meu. E drept ca si acel drum s-a sfarsit pentru mine si asta nu o singura data, am avut cateva relatii cu unele fete dar la 4 dintre acestea chiar am reusit sa tin enorm de mult. Involuntar chiar.
Nu sunt in masura sa dau sfaturi, dar iti pot spune ca se va intampla acest lucru in timp. Vine el acel baiat cu zambetul pe buze si iti pune capac.
Pana una alta, traieste-ti viata. Ceea ce-ti doresti apare cand te astepti mai putin. :*
La fel am patit si eu, la fel simt si eu! am stat 3 cu una si m-a dezamagit, m-a lasat pur si simplu pentru altcineva si nu ma asteptam. sunt 2 ani jumate de atunci si am mai avut 2 relatii destul de mari ca perioada dupa asta, insa nu mi-am iubit partenerele cum am iubit-o pe respectiva cu care am stat 3 ani, nu le-am respectat la fel, nu mi-am propus ceva serios cu ele din simplu motiv ca imi era gandul la acea persoana, nu puteam iubi pe altcineva, nu ma vedeam cu altcineva traind etc. cam aceeasi situatie ca la tine insa ma gandesc ca poate voi gasi pe cineva care ma va face s-o uit odata si odata ca e tare nasol sa de-a naiba . Si de asta nu merita sa iubesti si sa te dedici cuiva cu totul pentru ca nu se stie ce se va intampla, cum se va spulbera tot intr-o clipa, si tocmai asta e motivul supararii tale : te-ai dedicat si ai iubit foarte mult. degeaba!