| lulu_8389 a întrebat:

Buna am o problema... in scoala e un baiat pe care il plac adica sunt moarta dupa el. il cunosk de anul trecut dar numai din priviri si de vreo 2 saptamani se uita in ochii mei si zambeste in coltul gurii problema este ca e cu 2 ani mai mare ca mine... prietenele imi spun ca nu se va uita nikiodata la mine dar are privirea aia cu ochi de indragostit dar nu stiu daca ma plke nu vreau sa ii spun cami plke de el dar cred ca deja a inteles. nu vreau sa repet greseala pentru ca unul de care imi plkea i-am zis in fata si de atunci se comporta urat va rog un rasp cat ma rapid P. S ma gandesc tot timpul la el il visez era sa ma calce masina gandinduma la el va rog ajutati-ma!

5 răspunsuri:
| Lost0in0your0memories a răspuns:

Pai daca baiatul iti zambeste sise uita in ochii tai inseamna ca deja te simpatizeaza.asa ca tot ce trebuie sa faci este sa intri in vorba cu el si sa vorbiti deschis dar sa nu ii spui ca il placi, de cele mai multe ori cuvintele astea pun baietii pe fuga fiindca in gandul lor isi zic" cine are nevoie de o fata pe care poate sa o aiba asa de usor". baietii adora competitia si incercarile asa ca arata-i ca il simpatizezi dar ca lumea nu sta in loc pentru tine si daca nu face un pas tu o sa te axezi pe alt baiat si o sa ramana cu... nimic!

| WhiteRose a răspuns:

Poate te place dar e mai bine sa-l lasi pe el sa faca primul pas.Nu este problema de varsta, nu e mult prea mare si poate sa te placa. Da-i de inteles ca-l placi, dar mai bine nu afce tu primul pas

| x4z5 a răspuns:

Doamne...era sa te calce masina ca te gandeai la el?!?!?!
Este grav...

| lastman024 a răspuns:

Crezi ca isi da seama doar daca te uiti in ochii lui? uite eu de exemplu am niste ochi foarte frumosi si toate fetele care le cunosc se uita fix in ochii mei pentru ca sunt atrase de ei, dar asta nu inseamna ca toate sunt indragostite de mine. deci ce poti face. faci rost de un id sau un nr de tel, te bagi putin in vb cu el si ii spui cum sta treaba. deci apuca-te de treaba ca el nu poate ghici daca il placi sau nu happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te place cu siguranta! Iar faza cu prietenele tale este ca ele sunt invidioase ori il plac sh ele pe el! Sunt si eu in aceeasi situatiesad...incearca sa te bagi cumva in seama sau sa te lovesti de el si ii zici un simplu'' scuze'' si ii zambesti si atunci sa vezi daca iti va raspunde. iar dupa incearca sa ii zici buna sh tot asa. Sper ca ti-am fost de ajutor:*