| Intrebaritpuvm a întrebat:

Buna…am o problema. In seara asta am avut primul contact sexual neprotejat, a apucat sa ejaculeze insa nu mi-am dat seama daca a fost lichidul acela sau direct sperma..insa am apucat sa il dau intr-un fel la o parte dar tot simt ca a apucat sa între…. maine ar trebui sa imi vina ciclul si nu stiu ce sa fac. ma gandesc sa iau anticoncepționale de maine, insa cred ca e prea tarziu..nu stiu, nu am vorbit cu nimeni despre asta, decat din cele citite pe net… Menționez ca nu pot vorbi cu mama lucruri de genul.

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

In caz ca nu stiai, ovulul trăiește doar 24 ore. Fara ovul nu poate exista sarcina oricat de vii ar fi spermatozoizii. Iar ovulatia are loc cu 14 zile inainte de menstruatie.
Inainte de ovulatie, da. Se poate ramane insarcinata oricand.
Singura problema poate aparea acolo unde menstruatia nu e regulata pentru ca acolo nu poti calcula exact data ovulatiei.

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Tocmai că mama trebuie sa fie prima cu care trebuie sa vorbesti asemenea lucruri. Dar la mintea unora, ce sa mai zici!

| Lioana a răspuns:

In privinta sarcinii poti sa stai linistita. Nu esti insarcinata daca maine trebuie sa-ti vina ciclul. Sarcina se poate forma doar in perioada fertila iar aceasta se încheie cu 12 zile inainte de data la care iti vine ciclul.

Răspuns utilizator avertizat
| Lioana a răspuns (pentru Bubico2022):

Daca tu vrei sa te bagi pe fenomene anormale ca sa sperii fata, treaba ta. Eu zic ca nu e cazul. Daca ma insel, si ramane insarcinata, dau o bere.

| Lioana a răspuns (pentru Bubico2022):

In caz ca nu stiai, ovulul trăiește doar 24 ore. Fara ovul nu poate exista sarcina oricat de vii ar fi spermatozoizii. Iar ovulatia are loc cu 14 zile inainte de menstruatie.
Inainte de ovulatie, da. Se poate ramane insarcinata oricand.
Singura problema poate aparea acolo unde menstruatia nu e regulata pentru ca acolo nu poti calcula exact data ovulatiei.

| Tpu2023 a răspuns:

Fata mea, te-as lua la palme pe tine și pe toate ca tine. Cum sa spui "cu mama nu pot vorbi lucruri de genul". cum sa nu vorbești cu mama ta care ti-a dat naștere despre viata ta, dar sa vorbești cu necunoscuți, chiar sa ii lași sa își bage orice în tine? Mars și vorbește nu doar cu mama ta ci și cu tatăl tău dacă ai, spune-le exact ce tâmpenii faci sau scopul tău în viata este sa îți trădezi familia și sa devii tarfa străinilor? Nu gândiți în rasa voastră cât rău faceți. Fugiți de adevăr de parca trăiți singuri pe pământ și nu se va afla, vreți sa se afle când va fi prea târziu pentru regrete.

| Cezara_Matei_1999 a răspuns:

Maine ar trebui sa mergi sa ti cumperi pastila de a doua zi.