Ai facut o mare prostie punandu-l pe fratele tau sa-l minta. Dar nici el nu e mai breaz, daca te-a ajutat. Si ai fost si putin las, pentru ca ai pus pe altcineva sa-ti faca tie "treaba murdara"
Singura solutie e sa te duci la fata (sau chiar la prietenul ei) si sa iti ceri iertare, sa spui ca ai mintit. Cel mai probabil o sa se supere, dar crede-ma ca ai stricat rau situatia.
Data viitoare stai cuminte si treci la alta fata. Pentru ca in general, fostele prietenii nu se mai refac prea curand. Cat despre fata asta, ia-ti gandul de la ea pe vecie. N-o sa te ierte.
Daca ai pierduto nu trebuie sa apelezi la minciuni si alte prostii de acest gen. Pt ca si tu poti pati la fel la randul tau discuta tu cu fata si vezi unde ajungi
Pai daca afla ea de faza cu sex si de la cine a venit ai cam bel...ito pentru ca este naspa rau faza. Nu conteaza varsta ce daca are 13 nu poate sa fie cu una de 17 sau mai mare.Eu zic sa incerci sa vb cu ea dar direct u cu ea nu prin fratele, varul etc. Daca nu merge fa si u o pauza de 1 saptamana si dupa actioneaza dar nu cu bataie sau fratii. vb cu ea
Cand o sa afle ce ai spus nu o sa mai vorbeasca cu tine niciodata. fetele urasc situatiile astea, cand un fost le vorbeste pe la spate. u daca vrei sa o recuperezi trebuie sa fii dulce, romantic, nu sa vb urat despre ea. cere-ti scuze si repara ce mai poti
Nu ai procedat deloc corect
cum sa faci asa ceva?:o
ar trebui sa-i spui ca o mai iubesti si sa recunosti ca ai mintit`o xD
Gresala mareeeee crezi ca fetele se intorc la tipi care le scot asfel de vorbe neadevarate? mai bine spune-i fratelui tau sa nu mai zica lucrul ala si daca vrei sa o recastigi vorbeste cu ea spune-i ca o placi inca poartate frumos fai un mic cadou poate o cutie de bomboane de ciocolata cuceresteo altfel nu prin zvonuri imprastiate aiurea!
Prietene daca ai zis asta sigur nu o s-o recuperezi! o sa o faci sa numai vina la tine vreodata pentru ca ai scos vorbe din astea! sfatul meu e sa il opresti p fractu... si sa lasi lucrurile sa mearga de la sine, vorbeste cu ea tineti legatura si va fi ok, daca va fi sa fie veti fi impreuna daca nu asta e...
Pfai boy!
Te`ai bagat in incurcaturi! Da` asta e!
Poi vezi daca se rezolva cu ideea tah:-p daca nu eu zic sa vorbesticu ea. Sa ii spui ca sentimentele tale fata de ea nu le-ai pierdut si ca parerea ta despre actualul saw "papagal" este "aia si aia". Nu trebuia sa actionezi asa. pentru ca pana la urma ea sigur va afla. Si`nici unei fete nu i`ar placea. Roaga`te sa nu afle daca zici ca tii la ea. Oricum, daca ea nu reactioneaza dupa spusele tale nu mai are rost. Incearca sa rezolvi sa ramaanetzi amici in cazul asta. Si pana la urma se va despartzii de "ala de 13 ani" si atunci poti sa reincerci.
Sper ca ti-am fost de folos. Mai rar baieti asa.
Succes sa ai:*!
Ceea ce ai spus nu e bine! trebuie sa ii spui fetei ce crezi despre noul ei iubit ex." nu e de nasul ei etc! daca iti merge anuntama!
Interesanta intrebarea ta. Sincer, nu prea trebuia sa-l pui pe fratele tau sa il minta pe tip. Sunt doar niste copii. De obicei, copiii nu prea percep realitatea, si oricum ai fi luat-o, tipu', daca tinea la ea, nu cred ca ar fi renuntat asa usor.
Cat despre ea... e mai complicat. Depinde foarte mult si de sentimentele ei. Poate ca si tu ai gresit cu ceva fata de ea... Totusi, e putin injositor, ca fata, sa fii cu unu' mai mic cu 2 ani decat tine, mai ales la varsta asta, cand diferentele de varsta sunt mari. In fine. Sa revenim! Tu ar trebui sa cunosti clar motivele pentru care v-ati despartit si sa incerci sa-i explici sentimentele tale fata de ea. Poate va intelege.
Si totusi. Incearca sa-ti ceri si scuze pentru ce ai facut Nu e chiar placut sa fii pus in situatii critice, mai exact, in fata unor minciuni. Succes mai departe!
AndreeaI012452 întreabă: