Mai ce sa zic, cat nu sunteti inca casatoriti trebuia sa fi stat undeva numai voi doi, ca asa esti intre ciocan si nicovala. pe de o parte sa nu iti superi logodnicul, pe de alta parte sa nu superi familia lui. dar el la fazele astea chiar ii misogin, si sincer nu vad de ce te-ai inhama la o casnicie, cand el acum te trateaza ca pe o condamnata la cratita. cand doua pers se casatoresc trebuie sa isi imparta responsabilitatile. daca el acum nu te respecta, ce crezi ca o sa se schimbe mai tarziu? deschide ochii mari acum, si nu lasa sa treaca timpul.ca e pacat, gandeste-te cum va fi cand vei avea copii. esti tanara, meriti sa iti gasesti pe cineva care sa te respecte.nu lasa viata sa treaca pe langa tine.
Sa-ti zic oi smecherie pe care sa o folosesti absolut intotdeauna (eu n-am folosit-o si regret). Daca te invita undeva, lasa totul balta si du-te. Ca daca nu o faci, nu te va mai invita. Bunica m-a invatat o data o chestie: avea o vecina, care a fost foarte fericita in casnicie. Si imi spunea ca daca sotul ei ii spunea: hai in oras desi ea era moata de oboseala si avea 3 oale de mncare pe aragaz, inchidea aragazul, isi dadea jos sortul, isi lua pardesiul si mergea cu el. Poate si asta a fost un secret al casniciei lor fericite. Incerc si eu sa pun asta in practica si sunt convinsa ca daca as face-o intotdeauna, ar fi mai bine (sotul meu renunta sa iasa daca eu nu merg cu el, dar nu e bine ca il intorc din drum).
Alexa am vorbit cu el, dar nu mi-a folosit la nimic.nu sunt genul de persoana care tine totul in ea.
Fata de 12 ani a fost o greseala, dar puteai sa iti dai seama ca sunt 2 ani, daca apoi am zis ca stau la ai lui de un an...
Va multumesc pentru raspunsuri.
Poate ca ar trebui sa iesi si tu mai des cu prietenele tale.ca doar nu te inchizi de tot doar pentru ca stai la el.impaca si capra si varza.stai si acasa sa faci treaba dar trebuie sa si iesi, sa te relaxezi.meriti.nu doar el are nevoie.succes
Iesi si tu cu prietenele tale daca iti reproseaza ceva. spune. i ce.ai pe suflet eu as vorbi cu el direct si deschis!
Bafta!:*
2 si ceva ce? Ani, luni? In fine...
Asa, sa revenim la intrebare. Pai nu cred ca este normal, incearca sa vorbesti cu el, gaseste lucruri pe care le puteti face impreuna. Incearca sa mai uiti de probleme, de treaba si spune-i atunci cand vrea sa plece undeva ca vrei si tu sa mergi cu el. Apropie-te mai mult de el, din nou, pentru ca s-ar putea sa il pierzi (doamne fereste), e prea indiferent (sa zic asa). Sa auzim de bine!
Incearca sa te apropii si tu mai tare de el, nu-l lasa asa liber sa faca ce vrea, ca poate i-si ia zborul cu totul si te lasa singura.Stai de vorba cu el si explica-i ca este logodit cu tine si ve-ti forma impreuna o familie.SUCCES!
Nu e normal ca dupa atata timp sa fie atat de indiferent, sa nu tina cont de ce simti tu, esti logodnica lui, asa ca ar trebui sa fie constient ca te doare, dupa parerea mea nu cred ca esti posesiva sau paranoica. discutati amandoi si spune-i ca pentru o casatorie e nevoie de doi si ca probabil distanta dintre voi o sa duca la despartire, lucru pe care tu nu il vrei. incearca sa il faci sa isi dea seama ca si tu ai vrea sa stai cu el, nu numai prietenii lui, ca si tu ai nevoie de el. nu e Ok ca dupa atata timp el si cand este acasa sa te ocoleasca( sa se joace la PC), incearca sa il tragi de limba, poate iti ascunde ceva, poate sentimentele lui au disparut in timp. oricum eu sper sa va rezolvati problemele, ar fi pacat sa fi pierdut 2 ani si ceva din viata aiurea. te pup
lorant101010 întreabă: