| JustStitch a întrebat:

Am o problema, incep sa intru din nou in depresie din cauza problemelor pe care le am si a singuratatii, nu am pe nimeni.
De fiecare cand cunosc pe cineva, vorbesc cu ea cat vb si cand e vb sa ne vedem, sunt luat la misto sau in bataie de joc. Am cunoscut o tipa de 2 luni vorbim pe messenger si trebuia sa ne vedem dar ieri imi zice ca nu poate si sa iesim azi si azi imi zice ca ii este lene si obosita si nu are chef si a zis ca ne vedem, mi-a trimis o poza cu ea si a zis ca ne-am vazut gata.
Ce pot face pentru a iesi din starea asta si sa pot reusi cu fetele sa imi pot face si eu o relatie cat de cât normala?

16 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Agata fete in real NU pe netwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru alina2k18):

Majoritatea se chinuie pe net si putini va agata in real. Asta da inteligenta. laughing daca ar disparea netu ar fi vai de voi.

Răspuns utilizator avertizat
| JustStitch explică (pentru alina2k18):

Tot incerc dar o dau in bucluc, da-mi mesaj sa vb

| anonim_4396 a răspuns (pentru nimportequi):

Asta da, dar ele fac primul pas când se holbeaza.
Eu ziceam Dacã ar disparea netu si nu- si-ar mai lua Portia de atentie de acolo de la toti fraierii care discuta mai mult online cã real, ar deveni toate niste obsedate dupã oricare ciocan.

| anonim_4396 a răspuns (pentru nimportequi):

Toti patim din astea, zic de holbat, mana prin par, aratarea gatului, se pozitioneaza aproape de tine sa para intamplator etc etc. Poti astepta mult si bine la ce ai zis tu.
Le ignori pe toate hah? Chestia amuzanta e ca toate fac asta cand vor sa fie abordate si se asteapta sa ne dam seama. o iau automat ca pe un refuz, sau cred ca nu esti destul de destept sa te prinzi. ori se enerveaza laughing si trec imediat la urmatorul.

| CodrutElian1990 a răspuns:

A cauta o relatie pe net este ca si cand ai cauta sa cauti apa in desert.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Incearca sa nu mai agati fete pe net si sa le cunosti mai intai in viata reala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia sa rãmânã cum ai stabilit tu my friend. Dacã na putut asta era, alta datã!
. Nu schimbi ziua dupã zicala ei, asa si-a dat seama ca esti un trist care nu are pe nimeni. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din ce ai scris mai sus imi dai seama ca fata era baietas de fapt...
Nu poti reusi cu fetele ASTA E, SINCER ITI SPUN eu la 25 de ani nu am avut 1 prietena, nu am primit primul sarut. sad
Ma demult ma distrugea gandul, acum relativ m-am invatat de 2-ani nici nu mai incerc sa intru in conversatii cu ele, stiu ca e in zadar. nu am nici o sansa... nu am experienta
Dar cand vad baieti cu aspect fizic/estetic asemanator cu mine, si pe deasupra sunt si mai saraci mi se urca nervii la cap...

| alina2k18 a răspuns (pentru anonim_4396):

Trista situatia ta...

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu sunt in aceeasi situatie ca tine, doar ca am 21 de ani

| Ionut58282856 a răspuns:

Si eu sunt in situatia ta, vezi si tu mai vorbeste cu oameni care au acceasi pasiuni ca tine, apucate de alcool, fa sport, picteaza si fa tot ce vrei pana la urma gasesti prieteni si bucurie, succes

| gabriielaaa a răspuns:

Mai iesi sau începe să fii prieten întâi. Stiu că ai posibilitatea să rămâi prieten dar asa înveți mai multe despre ele si o să stii cum să abordezi situația. Plus că e ceea fata/femeie e posibil să aibă o relație si vorbeste cu tine să nu se plictisească. Dar poate ma însel eu totusi e vorba de doua luni. Încearcă să le cunoști în realitatea si nu virtual. Statu pe net nu prea ajută comunicarea in viața de zi cu zi.