| Clodmod a întrebat:

Am o problema... Incep sa ma indragostesc de fiul nanei verisoarei mele. straight face Adica suntem rude. Am fost o data la matusa mea acasa, si a venit si el cu parintii, adultii s-au dus intr-o camera, iar eu am ramas cu el si verisoara mea (de 4 ani) intr-o camera. Este asa de dragut! Dar parca nu as vrea sa sufar.

Ce sa fac? straight face

Răspuns Câştigător
| catablondu a răspuns:

Buna, daca sunteti rude, ar fi indicat sa nu dai curs sentimentelor. Incearca sa il privesti ca pe o ruda, oricat de dragut ar fi, si sigur o sa apara, mai de vreme sau mai tarziu, un baiat de care sa fi libera sa te indragostesti.

5 răspunsuri:
| SarosBogdan a răspuns:

Daca sunteti rude, cum sa te cobori la asa ceva?
Eu unul nu sunt de acord, dar na...tu faci ce vrei, e viata ta.
Mai bine nu te~ai mai gandi la el.

| Clodmod explică (pentru SarosBogdan):

Nici eu nu vreau sa ma indragostesc de el straight face

| SarosBogdan a răspuns (pentru Clodmod):

Sti uneori nu facem noi ce vrem cu inima ci ea face ce vrea cu noi.
Am fost si eu intr~o situatie asemanatoare, dar dupa, am aflat ca suntem veri depe nu stiu ce rude...complicat.
Asa ca pe inima nu prea ai cum sa o controlezi, nu tu deti haturile in mana.
winking

| SoreSori a răspuns:

E baiatul nanei verisoarei tale, nu prea vad unde e legarura de sange intre voi. Nu sunteti rude la propriu deci nu vad problema.

| geohandmade a răspuns:

Sunteti rude prin alianta. Legal puteti fi impreuna. Din cate stiu nu ai voie sa fii cu rude pana la gradul 3 sau 4. La voi nu este cazul. Nu vad nici o problema atata timp cat nu ai rude inchise la minte care sa va judece.