Sentimentele de dragoste sau iubire nu pot sa apara decat in cazul in care exista o atractia sentimentala reciproca. Daca fata respectiva nu simte, nu are in sufletul si inima ei nicio senzatie/sentiment fata de persoana ta, orice ai face tu nu ii vei schimba impresile sau dorintele ei. S-ar putea ca ea sa fie indragostita la randul ei de un baiat insa fara sa o manifeste in public, de fata cu voi sau ceilalti colegi sau prieteni. Dragoste nu poate fi impusa oricat ne-am dori-o uneori. Sanatate!
Daca tu o iubesti si ea nu te iubeste inseamna, ca iubirea ta este in zadar. Ar fi bine sa renunti la ea si sa gasesti o fata care te iubeste cu adevarat.
Uit-o, nu meriti asa ceva, tu sa suferi si ea sa se distreze!
Ai viata inainte, si o sa cunosti persoane mai bune, si care sa te iubeasca cu adevarat...
Uit-o si distreaza-te.
Bun, DECI NU O POTI OBLIGA SA TE IUBEASCA, Dar poti incerca sa o faci sa te iubeasca. Incearca sa te pui in locul eu ca si cum tu nu o iubești pe,, Maricica" ca o iubesti pe,, Ioana". Incearca sa te gandesti ce ti-ar placea tie ca Maricica sa faca ca sa te cucerasca. Si eu am aceeasi problema imi place de acelasi baiat de 6 ani (incep sa cred ca voi ramane singura toata viata). In fine, poti incerca sa stai mai mult cu ea,cand o vezi sa ii zambesti si sa ii faci cu mana (nici odata,dar nici odata sa nu treci pe lanaga ea si sa nu o saluti),poti sa stai mai aproape de ea (cand esti langa ea) cand vorbeste cu tine uitate in ochii ei si zambeste,vorbeste deschis cu ea, daca e trista poti incerca sa o faci sa rada poate asa ajungeti cei mai buni prieteni, va intalniti mai des, vorbiti, dar nu ii spune ce simti pana nu esti sigur ca te place si poate pana la urma urmei te va iubi, daca nu, nu te intrista cel putin stii ca tu nu esti sortit sa fi cu ea. Nu uita sa zambesti mereu cand esti cu ea si poti sa te uiti la ea unpic mai intens si dragut sunt siguraca te va observa +sa nu vorbesti niciodata urat cu ea. Mult noroc
AlexEjmecheru întreabă: