Ti-ai pierdut destul timp cu el, eu zic sa treci mai departe si sa-ti gasesti un baiat sa faceti o familie sau sa ramai cu el traind ca a 5 roata de la caruta pana vei imbatranii si el te va parasii si vei ramane in strada murind singura si amarta. Practic tu iti traiesti viata ca amanta lui iar la un momendat sotia lui se va prinde asa ca fa ceva eu zic sa-i spui " ori te desparti de ea ori am incheiat-o". Adica nu cred ca vrei sa stai ca o amanta cu care isi satisface el nevoile... si cand vei imbatrinii sa sfarsesti... nu-ti mai repet inca o dat cum.
Din ce ti-am spus cred ca ti-ai dat seama ce e cel mai bine pentru tine.
Bafta! Sper sa-ti gasesti un sot si toate cele bune.
''M-am saturat sa fiu a 5 roata de la caruta si sa primesc frimituri din partea lui.'''
Trebuia sa stii de la inceput astea de mai sus si sa nu mai fii zdreanta /umbrela de ploaie a unui fustangiu.
Ce cauti, aia primesti.
Numai o amanta inteligenta ajunge sotie.
Renunta. Ce rost are sa intri intr-o relatie in care esti in plus? A zis ca o va lasa pe sotia lui dar crede-ma ca nu poate. Si sti de ce? pentru ca pe ea a ales-o sa-i fie consoarta si nu pe tine. Tu esti in plus si o sa scape de tine mai devreme sau mai tarziu. Se gandeste ca totusi nu vrea sa renunte la familia lui iar pe tine o sa te tina atat timp cat o sa te poata duce cu zaharelul. renunta acum ca sa nu suferi mai tarziu. lasa oamenii sa-si traiasca viata. daca el n-are suficienta minte ca sa te lase demonstreaza ca ai tu si nu distruge familia aia.
Mai bine renunta. Apar prea multe complicatii care cer foarte mult timp. DAca barbatul acela nu a renuntat la casatorie pana acum atunci sa nu te astepti prea curand sa o faca.Ai multi baieti in jur care sunt "proaspeti" si ii poti cucerii.Nu e nevoie sa te implici in familia barbatului daca el nu face repede primul pas.Chiar crezi ca nu e sigur pe tine? Eu cred ca trebuia sa reformulezi "nu e sigur pe el". Stie si el ce inseamna casatoria si ce respnsabilitati are. Daca nu vrei sa fii tot timpul "a 5 roata de la caruta si sa primesti frimituri din partea lui" mai bine renunta si indreaptati atentia spre alte persoane care pot sa iti primeasca iubirea.
Pai...draga mea daca te0ar iubi cu adevarat,ar fi renuntat la ea demult, daca vezi ca acesta iti da raspunsuri de genu ii spui foarte sincer ori ea ori tu, si ii lasi termen de gandire cat vrei tu! succes
Sigur ca nu te iubeste indeajuns ca sa fie mereu cu tine, eu cred ca el vrea sa prinda 2 iepuri deodata, renunta la el barbati in lume sunt mii si mii eu cred ca o sa-ti gasesti pereche si nu va fi casatorit ca sal imparti cu cineva.Succes.
Adelina, sfatul meu e sa iti scoti ideea asta din cap, gandeste-te la saraca femeie cat va suferi, tu ti-ai dori sa fii inselata? sunt sigur ca nu! nu strica o relatie! aduci numai suferinta!
Buna! Parerea mea ar fi sa il lasi sa-si vada de viata lui, de familia lui. Daca isi va lasa nevasta, mai devreme sau mai tarziu te va lasa si pe tine.Pentru ca asa sunt ei obisnuiti.Si apoi nu-i frumos din partea ta sa destrami o familie. Sunt atatia baieti/ barbati singuri.
Parerea mea, ar fi sa-l lasi in pace. Sa-si vada de viata lui, iar tu de a ta.Ca nu-i frumos sa destrami o familie.Iar oamenii astia fac chestia asta pentru a obtine ce-si doresc.Nici tie nu cred ca ti-ar pica bine, cand vei fi casatorita, sa te lase sotul pentru alta.
Eu zic sa renunti la el. Oricum, are balta peste! Si e pacat sa suferi pentru ca sotia lui s-ar putea sa plateasca slujbe si ...se prinde si e rau.
Uite din cauza persoanelor ca tine se distrug familii frumoase. Mama era cu tata si s-a bagat una care nu avea ce face in familia noastra. O blestem pe acea femeie de cate ori am ocazia cat despre tine esti o nerusinata. Da-ti foc!
Funda?!