| LtBlue6392 a întrebat:

Bună... am o problemă... Iubitul meu a devenit distant cu mine si cam rece. Înainte ne iubeam foarte mult. El imi aducea flori, dulciuri si o dată pe săptămână imi aducea un balon, iar înăuntrul lui era un bilet care scria " Te iubesc ". De fiecare dată când ne întâlneam ii plăcea să mă apuce de şolduri si sa mă sarute lung. Era aproape iubitul perfect. Noi doi avem o relație de 3 luni in care ne iubeam mult. Dar acum o săptămână mi-a spus că pleaca la un prieten pentru 3 zile pentru că acesta a avut un accident, ca l a lovit o maşina cand el mergea cu motocicleta si soferul find putin beat l-a lovit.

Când a venit de la el si dupa cateva zile a inceput sa ma jigneasca si sa se enerveze repede.
Pe mine mă afecteaza mult gesturile astea intr o relație...
Oare sa mă despart de el sau să încerc sa deschid o conversatie cu el in care sa vorbesc cu el deschis si sa incerc sa l fac sa mi spuna ce s-a intamplat cu el.

Răspuns Câştigător
| gheorghe699 a răspuns:

Nu banuiesti, ce s-a intamplat? eu da, cred ca a gasit alta si nu stie cum sa iasa din relatie, tipic.

| LtBlue6392 explică (pentru gheorghe699):

Merci. Mâine o sa ii spun ca vreau sa ma despart de el. Merci de raspuns inca o dată ☺

| EcceHomo a răspuns (pentru LtBlue6392):

Alta cu sindromul transferului de vină.laughing
Ce tot aveți, fraților?
Fată, dacă ai în plan să o rupi definitiv cu "aproape iubitul perfect", de ce dracu' nu o faci? Nu ai pe cine arunca vina?
Poate s-au terminat baloanele la butic, ori şoldurile tale nu mai sunt ca acum 3 luni din cauza dulciurilor primite. Vorbeşte cu el!

| gheorghe699 a răspuns (pentru LtBlue6392):

Cu drag ..regret ca nu ti-am dat o veste buna.

| LtBlue6392 explică (pentru gheorghe699):

Asta e. Multumesc încă o dată. Mi ai fost super mult de ajutor?

9 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Sa vina mereu cu flori si ciocolata sau baloane costa.Nu mult dar totusi des se simte asta ca si o paranteza.
Nu stiu cum te-ai compoetat si tu cu el la randul tau dar sa il ia asa brusc e ciudat.Ori nu te-ai comportat tu ok, ori nu era iubitul perfect si mai avea pe cineva (si are).
Nu cred ca ar trebui sa te desparti de iubitul tau pentru ca asa zice x de pe internet, pentru ca asta denota ca tu chiar nu ai sentimente pentru el. Porc, magar cum o fi consider ca trebuie sa aveti o discutie.

| Ganea_Marian-Dumitru_1972 a răspuns:

Ar fi bine să mai aștepti un timp să vezi cum evoluează relația.

| ngllllll a răspuns:

E de la stres. Ia-l usor, cu frumosul. Poti sa il vindeci. Dragostea adevarata vindeca. O sa isi revina. Mai stai pe lanaga el. Poate e gelos, vezi ce are.

| Basilievski a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el, logic.

| leiidinbanie8 a răspuns:

Te-ai gandit ca e nervos doar pentru ca e ingrijorat pentru prietenul ala?