Nu banuiesti, ce s-a intamplat? eu da, cred ca a gasit alta si nu stie cum sa iasa din relatie, tipic.
Merci. Mâine o sa ii spun ca vreau sa ma despart de el. Merci de raspuns inca o dată ☺
Alta cu sindromul transferului de vină.
Ce tot aveți, fraților?
Fată, dacă ai în plan să o rupi definitiv cu "aproape iubitul perfect", de ce dracu' nu o faci? Nu ai pe cine arunca vina?
Poate s-au terminat baloanele la butic, ori şoldurile tale nu mai sunt ca acum 3 luni din cauza dulciurilor primite. Vorbeşte cu el!
Cu drag ..regret ca nu ti-am dat o veste buna.
Asta e. Multumesc încă o dată. Mi ai fost super mult de ajutor?
Sa vina mereu cu flori si ciocolata sau baloane costa.Nu mult dar totusi des se simte asta ca si o paranteza.
Nu stiu cum te-ai compoetat si tu cu el la randul tau dar sa il ia asa brusc e ciudat.Ori nu te-ai comportat tu ok, ori nu era iubitul perfect si mai avea pe cineva (si are).
Nu cred ca ar trebui sa te desparti de iubitul tau pentru ca asa zice x de pe internet, pentru ca asta denota ca tu chiar nu ai sentimente pentru el. Porc, magar cum o fi consider ca trebuie sa aveti o discutie.
Ar fi bine să mai aștepti un timp să vezi cum evoluează relația.
E de la stres. Ia-l usor, cu frumosul. Poti sa il vindeci. Dragostea adevarata vindeca. O sa isi revina. Mai stai pe lanaga el. Poate e gelos, vezi ce are.
Te-ai gandit ca e nervos doar pentru ca e ingrijorat pentru prietenul ala?
RRSecularHumanist întreabă: