| Bianca_8270 a întrebat:

Bună, am o problemă sad
Iubitul meu a plecat pe o perioadă de 4 luni din țară, de când am plecat mă simt. oribil, parcă aș fi căzut în depresiesad.
Mi-e greu fără el! Ce aș putea să fac să-mi revin cât de cât?
Vă rog fiți serioși, nu cred că vouă v-ar conveni să fac caterincă pe seama voastră dacă ați fii în situația mea happy
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| Izabelaisa a răspuns:

Buna (Bianca) Poi uite draguta eu am prieten de 1 an si 5 luni si stam la distanta eu in Italia el in Romania!
Sincer si noua ne este foarte greu pentru ca na sti tu fazele alea ai nevoie de el si multe chesti stim noi cu toti!
Da uite eu mereu vorbesc cu el pe mess la telefon cand ma plictisesc il bazai si imi trece plictiseala si doru de elbig grin Ma vad cu el la web lucru aceesta l-ai putea sa-l faci si tu sa comunici cu el puppy dog eyes Sincer e greu dar daca il iubesti vei trece peste totu!
Si eu paff as da orice sa fiu cu el mereu dar daca nu se poate trebuie sa incercam si obstacolele astea sa trecem peste ele! Acum vei afla cu adevarat daca tu ti la el si el la tine daca reusi-ti sa trece-ti peste distanta asta sa fi-ti amand2 fideli ve-ti ajunge sa trece-ti prin orice impreuna! Si e normal sa te simti asa pentru ca nu mai esti cu el sa faci totul cu el orice sa iesi plimbareala si multe alte lucruri!
Eu ti-am zis suna-l vorbeste cu el cand nu poti vorbi cu el! Jocate, invata, citeste o carte. iesi cu fetele pe afara daca nu stai in casa la pc vezi tu gasesti orice si gandeste-te la intoarcerea lui cate se vor intampla! Gandeste-te ca si lui ii este greu cum iti este si ti-e! Pune-te si in situatia lui! Sucess iubita si ai grija de tine!:*>:d

6 răspunsuri:
| Bianca_8270 explică:

De când a plecat *, scuza-ți.

| niki a răspuns:

E greu,te inteleg pentru ca si eu sunt plecata de mult timp din tara si sufar din cauza ca iubitul meu e in tara. eu personal incerc sa imi ocup cat mai mult timpul cu lucruri care imi fac placere,pe langa faptul ca muncesc mult,incerc sa ascult muzica,ma uit la tv,la comedii,mai intru pe TPU,mai vb pe mes si trece ziua, dar usor nu e, si nici nu va fi pana nu va intalniti! bafta

| AndutzaPinkAngel a răspuns:

Pai tine legatura cu el pe internet, sau prin telefon. Daca nu ai posibilitatea uita-te la poze cu el sau stai in preajma unui lucru ce iti aminteste de el.Si iubitul meu a fost 6 luni in Italia si a functionat.Sau mai incearca sa faci ceva ce iti place si sa iti iti mintea ocupata si in felul acesta timpul va trece repede.

| swee1love a răspuns:

Incearca sa faci lucruri care iti plac si care te inveselesc de obicei.vb cu prietenii/prietenele tale des despre toate chestiili[ca sa treaca timpul sh sa mai uiti]iesi in aer liber cu rietenii frati/surorile.citeste o carte.gaseste niste jocuri amuzante.
sper ca te-am ajutat
si vr sa`mi dai o fundita? pls ca am una sg.:*

| βʋϰβʋииʏ a răspuns:

Heii`: ]
La mine daca se intampla asa petrec
Tin la el dar nu atat de mult sa imi dau viata
Pana la urma te vei despartii de el te veii certa si apoi plangi si suferi din cauza lui
Decii este mai bine asa
Al mew stie asta si nu se supara =]]
Da e nebun dupa mine si de aceea
Succes si se intoarce el
Capul sus si zambeste!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt la fel. Numai ca el pleaca un an. pe vas. Am cazut intr-o depresie urata, dar scurta. Incearca sa te gandesti ca va veni si va fi totul ca inainte. El te iubeste! Situatia noastra e destul de asemanatoare. sad Don`t give up!