| Iony19 a întrebat:

am o problema la care am nevoie de ajutorul vostru.Am un tip in clasa. care pana acum nu ma atragea foarte tare, dar acum imi place foarte mult de el. Faza e ca suntem ft buni prieteni, si de curand. mai exact sambata. s-a despartit de prietena lui cu care a stat mai mult.si aseara mi-a propus sa incepem o relatie.La inceput am zis nu ca nu stiam cum va fi, dar dupa am accepatat. Ok. a doua zi m'a luat de'acasa sa mergem la scoala pe drum a fost frumoshappysi la scoala a fost mai ciudat in pauza m-a luat sa vorbim si mi-a zis " pur si simplu nu pot din cauza fostei pentru ca. inca nu mi-a trecut starea aia. idioata". I'am zis ca il inteleg, si chiar asa este. dar nu stiu. pur si simpu imi place ft mult de el, si as vrea sa. l fac sa stea cu mine, sa-i demonstrez ca il pot face sa uite si ca ii va fi mai bine cu mine decat cu fosta. Ma puteti ajuta, va rog? :*

Răspuns Câştigător
| Jony123 a răspuns:

Ii spui ca il lasi sa treaca de starea asta idioata si apoi sa va cuplati, nu poti forta lucrurile, o sa se simta forta.
Sper ca te-am ajutat. Fund? plzzz

3 răspunsuri:
| CutuMic a răspuns:

Vorbeste cu el si zii ca ii esti prietena si il intelegi si vrei sa fii cu el, sa incerce sa o uite pe fosta si sa iti dea o sansa sa ii demonstrezi ca ii este mai bine langa tine

| mary_1521 a răspuns:

Mai lasa-l nu-l stresa ca poate apoi o sa creada ca esti stresanta. ajutal ca amica sa o uite apoi el poate o sa vrea sa fiti impreuna fara ca fosta sa va stea in umbra.

| syntribate a răspuns:

Acum el stie ca esti "disponibila" si daca il duce capul, va veni la tine. Daca vezi ca nu se intampla nimic in favoarea ta in maxim 2 saptamani, lasa-l, ca dragoste cu forta nu se poate. Mai sunt si alti baieti. Alege unul pe care il placi si nu-ti pierde timpul happy