Si eu am trecut printr-o situatie la fel de naspa tot cu cea mai buna prietena, dar ne-am impacat pentru ca si-a dat seama ca cealalta fata era o scarba! incearca sa vorbesti si cu cealalta ca mai buna prietena, dar nu o se ii fie usor daca nu o suporta, iar in viata reala nu e ca in filme sa fie trioul ala de cele mai bune prietene pentru ca vor exista gelozii si nu mai stiu eu ce! nu cred ca ti la amandoua la fel de mult! sigor o placi pe una dintre ele mai mult!
Bafta si o seara frumoasa!
Cred ca ar trebui sadiscuti cu ea si sa ii spui adevarul.cu siguranta te va intelegedaeste o prietena adevarata! si nu trebuie sa alegi nici una din ele! amandoua iti sunt prietene bune! cea care iti va cere sa renunti la cealalta inseamna ca nu iti este o pritena adevarata! in plus daca tin la tine se vor intelege. si daca nu nu trebuie sa petreci timpul cu ambele in acelasi timp! eu sunt in aceeasi situatie cutine! am 2 prietene foarte bune si daca m-ai pune sa aleg nu as avea cum! le iubesc pe amandoua la fel. cu una discut unele lucruri, iar cu alta alte lucruri! sunt caractere aproape opuse, dar se inteleg de dragul meu si in plus nu imi petrec timpul cu amandoua in acelasi timp! deci, trebuie sa discuti cu prietena ta! si tine minte: un prieten adevarat nu este cel care te pune sa alegi ci, cel care te sprijina si mai suporta unele lucruri de dragul tau! succes si sper ca ti-am fost de folos!
Daca a doua este cu adevarat prietena ta,te va intelege, daca nu, te va parasi si asta ar insemna ca nu ti-a fost niciodata prietena. Dar daca vrei doar, asa simplu, sa renunti la una eu te-as sfatui sa o pastrezi pe prima deoarece ea te-a inteles si tu ai inteles-o pe ea. Cea de-a doua este pe deasupra si geloasa cea ce inseamna ca te vrea doar pentru ea si tu ar cam trebui sa ii explici ca nu esti un baiat sau animal sa fii doar pentru o singura persoana. Vrei sa te intelegi cu mai multi. Deci pana la urma sfatul meu ar fi sa vorbesti cu cea de-a doua si sa ii explici situatia.