Nu v-ati despartsit.atsi luat o simpla pauza. s-or fii certat parintsii, i-a murit cineva, e cineva in coma etc. orice i se poate intampla.sa-tsi ceva... daca are probleme, nu are timp de tine, si practit te-ai fi suparat mult mai tare sau te-ai fi intristat mult mai tare decat te-ai intristat acum.cred ca e mai bine sa ai rabdare, dar cu prima ocazie cand il vezi spune-i ca daca el vrea sa va despartsitsi si nu vrea pauza, atunci sa spuna si sa nu te lase sa fierbi!
Cum a spus si el, ati facut o pauza, poate este stresat, sau are probleme in familie.Nu te-ai gandit si la scoala? Posibil ca din cauza ta(timpul cu tine)L-as fi luat de la studii, si are note mici, poate vrea sa recupere ceva vacanta asta.Ai sa afli totul dupa vacanta asa ca nu te ingrijora
E o simpla pauza!
daca nu te mai iubea, se despartea de tine!
dar o pauza nu e acelasi lucru cu despartire
gandeste pozitiv
Daca v-a propus sa luati o simpla pauza asta nu inseamna ca el vrea sa va despartiti, poate are careva probleme. tu nu dispera eu sunt sigura ca el inca te iubeste doar ca are de rezolvat citeva probleme, fii pe pace totul o sa fie bine, asteapta sa treaca vacanta si atunci se va vedea mai bine, daca veti fi din nou impreuna inseamna ca tine la tine si te iubeste iar daca nu inseamna ca ar fi mai bine sa inchei tu relatia, dar asta putin probabil, totusi daca v-ati iubit atit de mult ar trebui sa fie ceva nu?
asta e parerea mea
sper sa te fi ajutat
pOp
funda**