| LollySab23 a întrebat:

Am o problema legata de un baiat. are 14 ani eu am 13 ani... El e un pic mai inalt ca mine laughing cam cu vreo 25 cm. in fine. Lam vazut la scoala si mi s-a parut dragut. asa ca o colega de-a mea l-a intrebat daca vrea sa fie cu mine. el a spus ca da si ca chiar se bucura.in fine.Primele zile au fost ok adica se comporta frumos. se schimbase complet.era mult mai calm si toate colege mi-au spus ca pare indragostit de mine.intr-o vineri mergeam acs si l-am vazut pe teren. mi-a facut cu mana si eu la fel. dar fostul meu prieten nea vazut si pe mess mi-a spus ca iubitul meu ar mai avea o iubita. in fine. intr-un final s-a dovedit ca nu era real si mi-a spus ca tine la mine... miercurea trecuta a fost super intre mine dsi el. dika am stat tot timpul impreun. neam imbratisat. sarutat. si toata lumea a rams uimita. dar joi a afglat ca aproape rmne la mate si s schimbat. iar vineri mi-a spus ca are niste probleme si ca r fi mai bine sa luam o pauza nu sa ne despartim si ca dupa vcanta totul o sa fie mult mai bine intre mine si el si ca o sa imi povesteasca tot.:-(( nu stiu ce s fac. toat lumea mi-a spus ca el chiar tinea la mine si eu l el.si nu stiu ce la determinat sa vrea sa ne despartim.eu chiar tin la elbroken heart

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu v-ati despartsit.atsi luat o simpla pauza. s-or fii certat parintsii, i-a murit cineva, e cineva in coma etc. orice i se poate intampla.sa-tsi ceva... daca are probleme, nu are timp de tine, si practit te-ai fi suparat mult mai tare sau te-ai fi intristat mult mai tare decat te-ai intristat acum.cred ca e mai bine sa ai rabdare, dar cu prima ocazie cand il vezi spune-i ca daca el vrea sa va despartsitsi si nu vrea pauza, atunci sa spuna si sa nu te lase sa fierbi!

| Romancutza a răspuns:

Cum a spus si el, ati facut o pauza, poate este stresat, sau are probleme in familie.Nu te-ai gandit si la scoala? Posibil ca din cauza ta(timpul cu tine)L-as fi luat de la studii, si are note mici, poate vrea sa recupere ceva vacanta asta.Ai sa afli totul dupa vacanta asa ca nu te ingrijorawinking

| pwp a răspuns:

E o simpla pauza!
daca nu te mai iubea, se despartea de tine!
dar o pauza nu e acelasi lucru cu despartirebig grin
gandeste pozitiv big grin

| Maya_9911 a răspuns:

Si chiar era necesar sa ne spui ca e cu 25 de cm mai inalt decat tine?laughing

| Tinusikk a răspuns:

Daca v-a propus sa luati o simpla pauza asta nu inseamna ca el vrea sa va despartiti, poate are careva probleme. tu nu dispera eu sunt sigura ca el inca te iubeste doar ca are de rezolvat citeva probleme, fii pe pace totul o sa fie bine, asteapta sa treaca vacanta si atunci se va vedea mai bine, daca veti fi din nou impreuna inseamna ca tine la tine si te iubeste iar daca nu inseamna ca ar fi mai bine sa inchei tu relatia, dar asta putin probabil, totusi daca v-ati iubit atit de mult ar trebui sa fie ceva nu?
asta e parerea mea

sper sa te fi ajutat
pOp
funda**

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta asta poti fi in stare sa iubesti sa tii la cineva? ma indoiesc... copii lasa`ti sentimentalismele si apucati`va de scoala. (ca vad ca si tu si crisu nu stiti sa scrieti corect gramatical) strict sex si atat nu aveti voie sa umblatii cu gura plina de "te iubescuri"