anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am o problema, ma intalnesc cu iubita mea de 2 ani si jumatate si cred ca ea s-a saturat de mine ca nu m-am comportat frumos cu ea, dar acum am inteles cat mi-e de greu fara ea si vreau s-o recuceresc. Ce pot face? spune ca nu mai vrea sa vorbeasca cu mine si sa n-o sun si eu asa fac ca sa nu o enervez, dar ea singura ma suna si vrea sa vb cu mine. Dar nu imi spune ca ma iubeste si ma primeste la ea o sarut totul bine, da parcca nu-i cum a fost odata. ce pot face s-o cucersc din nou? oare mai simte ceva pentru mine daca ma primeste la intalnire, ma saruta?

6 răspunsuri:
| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pai fata inca tine la tine. Acum spune lucrurile astea ca sa iti dai seama ca ai gresit si cat de mult sufera. Ei,daca tu ai invatat ceva din chestia asta, nu mai repeta. Ea a facut primul pas, te suna, iti spune sa va vedeti, nu incercati sa grabiti lucrurile. Cu rabdare poate o sa ajungeti sa fiti impreuna si sa fie totul bine

| CocoMexii a răspuns:

Hey! Din cate am inteleg ea iti spune sa o lasi in pace, dar tot ea e cea care te cauta? Daca te cauta e clar ca tine la tine, ca te iubeste! Invit-o intr-o seara undeva, la suc, ori la plimbare in parc. Surprinde-o cu lucrurile care ii plac.cumpara-i un trandafir si spune-i ca o iubesti mai mult ca niciodata si ca fara ea iti este prea greu sa stai. Fa-o sa simta ca o iubesti cu adevarat. Multa bafta.

| vaniusa123 a răspuns (pentru CocoMexii):

Incerc tot ce pot da nu-mi merge

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune ca nu mai vrea sa fie cu mine si ma uraste dar ea singura ma suna stiu cam ranito foarte tare oare pot s-o cuceresc sa fie din nou a mea

| CocoMexii a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu ce sa te sfatuiesc atunci, incearca totusi happy

| NameHarris a răspuns:

Vrea sa mentina flacara aprinsawinking