Mda,cred ca toata lumea are periode din astea...eu am incercat sa scriu ce ma enerveaza.si gandeste-te ca tie nu ti-ar place sa stai pe langa asa o persoana, pusa pe turbo
Mai intai calmeaza-te respira adanc si punete pe pat, nu te mai gandi la nimic! incearca sa nu mai stai la comp 7 zile,nu mai atinge ciocolata,cipsurile,carnea de porc, fa un pic de yoga incerca sa reduci din dulciuri mananca multe legume si fructe, in scoala petreceti mult timp din pauze in biblioteca unde este liniste; este testat
Buna!
Incearca sa te controlezi singura,nu are sens sa fii nervoasa pentru ca totul e din ce in ce mai trecator,incearca sa uiti mai repede sa nu pui chiar orice la suflet!
Daca chestiile astea nu functioneaza,du-te la o fereastra deschisa si trage aer adanc in piept si tine-l acolo cateva secunde si apoi elibereaza-l pe gura,ai sa vezi ca ai sa te simti mult mai bine!
pup dulce ai grija de tine!Sper sa te ajute sfaturile mele
Buna!
Incearca sa te controlezi singura,nu are sens sa fii nervoasa pentru ca totul e din ce in ce mai trecator,incearca sa uiti mai repede sa nu pui chiar orice la suflet!
Daca chestiile astea nu functioneaza, du-te la o fereastra deschisa si trage aer adanc in piept si tine-l acolo cateva secunde si apoi elibereaza-l pe gura, ai sa vezi ca ai sa te simti mult mai bine!
pup dulce ai grija de tine! Sper sa te ajute sfaturile mele
Probabil nivelul hormonilor a crescut prea mult.Masturbeazate daca nu ai alta posibilitate.
anonim_4396 întreabă: