In primul rand trebuie sa nu fii disperat. Fetele fug imediat de baietii care sunt disperati sa aiba o relatie.
In al doilea rand, ce fata crezi ca vrea sa fie una oarecare? Am inteles ca nu ai pretentii. Dar o fata care vede mesajul tau iar tu spui ca nu ai pretentii, o sa se simta ca dracu. Practic tu o alegi pentru ca vrei sa stai cu cineva, nu ca ar avea ea ceva special si pentru ca ar fi frumoasa.
E bine sa vrei o relatie de durata, dar nu trebuie sa incepi relatia direct cu gandul asta. Sunt relatii care nu sunt facute sa dureze o viata.
Trebuie sa-ti scoti gandul asta din cap, sa cunosti fete, sa fii prietenos cu ele, nu disperat sa ai o relatie. Mai intai fiti prieteni apoi daca va intelegeti si o placi si ea te place, formati un cuplu.
Incearca sa te plimbi o vreme in apropierea unor camine de fete daca exista asa ceva in localitatea ta.
Mergi si tu si stai la poarta unei fabrici de confectii, la ora inchiderii programului, si poate ca te va remarca careva.
Trebuie doar să ieși cât mai mult pe-afară cu prietenii. N-o s-o găsești stând acasă în fața monitorului.
Nu prea stau in fata monitorului, am pribleme cu vederea si s-ar putea si dib cauza asta sa nu stea nimeni cu mine nici macar de vorba
Salut, pai in primul rand cred ca un " Buna " ar ajuta mult in a aborda o fata, in al doilea rand fi tu, nu incerca sa te dai ceea ce nu esti, in al treilea rand cauta o fata simpla si modesta nu te uita dupa fetele pline de ele, le poti avea dar mai tarziu vei regreta (timp pierdut degeaba).