| Madyupsik a întrebat:

am o problema, mai bine zis prietena mea. Deci sa va explic. Are si ia 18 ani si acum 2 zile si-a inceput viata sexuala.Si in momentul culminant nu s-a intamplat nimic nu a singerat nici pic de singe.Doar durere, in fine prietenul ei a crezut ca ea il minte si ca doar il duce de nas.SAu certat si acum nu prea comunica,. Sincer o cred cind afirma ca nu mai facuse chestia asta pina acum dar imi pare ciudat de ce nu s-a intamplat nimic(adica nici un semn de virginitate). Va rog imi ne puteti explica. Fundita

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E o chestie normala. Nu e obligatoriu sa fi sangerat. Are doua optiuni ii explica din punct de vedere medical si idiotul ar trebui sa inteleaga sau ii da papucii pentru ca nu are incredere in ea.

| Jardelin a răspuns:

Ce-mi plac chestiilea astea! cum de a ajuns prietena ta sa si-o traga cu un prost?

| CRISS69TM a răspuns:

Si care-i problema? nu intelege, sa-i dea cu flit.cu prostii si incultii nu oscoti la capat niciodata.

| Th3RiP a răspuns:

Da deoarece nu la toate femeile le curge sange vaginal cand se dezvirgineaza este ceva absolut normalwinking

| Madyupsik explică (pentru Th3RiP):

Da uite eu inteleg chestia asta ea la fel dar cum sa ii explice prietenului sau aceasta?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Madyupsik):

Păi înseamnă că ăla e bătut în cap, e un dobitoc.

| Th3RiP a răspuns:

Deoarece unele femei au himenul mai elastic si sangele curge numai atunci cand se rupe ea fiind probabil printre acelea cu el elastic happy

| Tiu_Marius_1993 a răspuns:

Se mai intampla chestia asta sa nu curga. Asta nu inseamna ca nu a fost virgina.

| Sasann a răspuns:

Si ala se supara ca nu mai e virgina? Slabe sanse sa gaseasca el fete virgine la 18 ani...

| Madyupsik explică (pentru Sasann):

Pai nu toate fetele se grabesc sa si-o traga de la 15 ani

| Bujor_Madalin_1995 a răspuns:

Este foarte simplu, un lucru comun deja din antichitate si pentru care multe fete au fost ucise din pacate. dar revenind la noi, prietena ta :1 avea imenul destul de elastic deci prietenul sau nu a rupt nimic ci doar a trecut pe langa; 2: dansa sa masturbat inainte de multe ori ori practica o masturbare regulara (lucru foarte bun si indicat caci ajuta ca vaginul sa fie pregatit si un pic mai elastic la intrare)