Dramatic ce sa spun, te inteleg da lasa ca treci peste, si eu spuneam ca nu pot si na ca am putut, poti sa traiesti fara oricine crede-ma doar ambitie sa ai, daca esti bolovan si crezi in vorbe vezi ce se intampla, asa zisa iubire de 2 lei vechi s-a dus, iubirea este odihna ratiuni, wow ce citat
Ea este prima cucerire, la 20 de ani ai mei, tocmai acum am gasit-o, dar cu greu si am parte de necazuri
Te cred man, eu la 17 dar ce poti face asta e, lupta pentru ea atat cat poti
Nu știu cum de am ajuns să-ți dau accept la cererea de prietenie, dar regret că am făcut-o. Ești de tot râsul.
Aș putea să-ți explic în 2000 de cuvinte, dar ar fi degeaba.
Ce ar trebui însă să știi, e doar un motiv faptul că ți-a zis că maică-sa a obligat-o. Unul prost, de altfel.
Dar de ce-ai condamna-o? Florile și iubirea asta mare plictisesc. Ia-l ca pe un sfat dacă vrei. Sau poți să-mi dai block.
Tu cand imi faci o declaratie de dragoste?
30 februarie.
Va voi arata ultimele 2 mesaje de la ea :
Mirela :"Ady, stii doar ca nu putem fii impreuna, ar trebui sa iti cauti pe cineva ca sa fii si tu fericit! "
EU :"pai nu trebuie sa caut, cineva acolo sus ma iubeste si mi te-a scos pe tine in cale, cand stau cu tine pe afara, sau cand vorbim sunt cel mai fericit"
Mirela : "ok".
si asta a fost ultimul mesaj, ma simt prost acum. ce pot face in situatia asta... help ajutati-ma va rog
Nu pot sa stau fara ea, si acum simt ca mor, ce pot sa faac ca sa o impac sa ne continuam relatia...
Nu te iubeste, nu vrea sa fie cu tine si cauta pretexte, las-o ca nu e de tine. Ar trebui sa se bucure ca o susti si ii esti alaturi nu sa caute motive sa te indeparteze.