| Daiana90 a întrebat:

Am o problema.Maine am un concurs si pentru asta am mai mers prin clase pentru pregatire.Ideea este ca am fost intr-o clasa mai mica cu un an, si e un baiat acolo care fara sa imi dau seama a inceput sa imi placa. Ce ma deranjeaza este ca eu ca de obicei ma uitam la el cand puteam dar el nu se uita niciodata la mine, ba chiar parea dezinteresat.Statea cu mana sub barbie si scria, plictisit, si cand nu scria statea tot asa. I-am facut rost de id imediat dar intrebarea e ce facsad? Pana acum am pierdut toti baietii din milioane de motive, principalul nesiguranta, timiditatea etc.Stiu ca imi veti spune sa nu mai fiu timida, sa imi inving temerile dar nu pot.Am mai pus intrebari acum mult timp cand imi placeau abietii si imi spuneau toti asta dar nu pot. Ceea ce vreau eu sa stiu e cum sa fac sa ma placa asa, adica timida, mai "bleaga" cum sunt eu de felul meu, pentru ca mai indrazneata sau sigura pe mine nu pot fi. Osa vorbesc cu el pe mes, daca il prind vreodata, dar deja prevad ca nu va vrea nimic.Am patit acelasi lucru cu prea multi sa sper la altcev, dar totusi il plac, e frumos, inalt...intr-adevar mai mic cu un an dar si el ar fi bunsad. Va rog sfatuuurisad.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am o intrebare.concursul acela e cunva de chimie si se numeste magda petrovanu. esti din iasi?big grin

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Dacă ai de gând să te faci plăcută aşa cum eşti, atunci nu ai şansă să îţi alegi băieţii. Ei te vor plăcea aşa cum eşti direct, şi nu poţi alege cine să te placă şi cine nu...tot cu învinsul timidităţii rămâi happy

| Daiana90 explică:

Nu, e la matematicahappy

| marla a răspuns:

Incearca, incercarea nare vina. si inca
si imposibilul poate deveni posibil important e sa crezi... si mai bine regegreti ca ai facut ceva decat ca n-ai facut-o =) bafta