Si eu zic sa mergi sa vorbesti cu un psiholog. Poate chiar si o singura sedinta ar fi utila. Mie mi se pare ca tipul te intelege destul de bine si e incorect sa spui ca iti doresti sa te inteleaga putin de vreme ce el deja te sprijina. Probabil ca azi i s-a umplut si lui paharul pentru ca e normal sa acumuleze frustrari si din pacate a explodat si ti-a zis chestia asta. Ideea e ca indiferent cata sustinere ai din jur, numai tu poti sa ii rezolvi problema asta care tine de zona emotionala, psihica. Nu poti sa astepti ca o problema sa se rezolve de la sine daca tu nu iti dai deloc silinta sa o rezolvi.
Nu este nimic in neregula cu tine.Te apuca vinovatia si tristerea pentru ca te avertizeaza constiinta ca ceea ce planuiti sa faceti nu este bine si ca vei regreta ulterior si te vei simti si mai vinovata. Dumbezeu a inventat sexul ca sa fie practicat numai dupa casatoeie si numai cu partenerul de casatorie si cine face altfel e taxat continuu de constiinta. Virgrinitatea e darul pr care l-am primit de la Creatior pentrua l darui numai partwneruluu de casatorie.Inainte de cadatorie ma simteam asa murdara si vinovata si pentru imbratisari si sarutari cu viitorul mau sot iar dupa a fost fantastic sentimentul acela de eliberare si jubilatia constiintei ca se bicura impreuna cu tine Creatoul de placerea pe care El a inventat- o pentru tine.Ai fi cea mai fericita daca nu ai face deloc sex ibainte de casatorie. Tine cu dintii de blocajele astea, felicitari, sunt semn ca ai o constiinta functionala, asculta de ea. Daca chiar e dragiste, casatoriti- va si iri trec garantat toate blocajele.
Bine zici ca e ceva in neregula cu tine! - ori cum nu cred asta dar tu ca minora sa- spui la mama ta ce vrei sa faci si mama sa zica da si inca se iti dea si lectii cum sa o faci e de necrezut la fel si cu atatea refuzuri de-a face sex cand era fata in fata cu baiatul. Eu zic sa vinzi gogosile in alta parte si nu aici- aici se discuta lucruri serioase.
Este cu totul halucinant si de-a dreptul ireal ceea ce ai prezentat. Si daca/in cazul in care tot ceea ce ai relatat este si real, atunci in mod cert este cazul sa fii consultata de un medic psihiatru. Multa sanatate!
Aceasta înseamnă să vă cunoașteți și rezultă că nu vă cunoașțeți încă. A fi pregătit sufletește. El se grăbește, nu se procedează așa.
Dta nu are rost să mergi la psiholog. El ar trebui să interpreteze lumea astfel, încât să te cuprindă și pe tine, așa cum ești la momentul actual. Dacă atât înțelege el despre o relație, lasă-l să se ducă.
Da' tu ai încercat să te pui vreun pic măcar în situația lui?!? Cum crezi că te-ai simți cu oole umflate degeaba de "N" ori?!?
Ok, e firesc să ai o teamă, ce nu e firesc este ca nu faci nimic ca să scapi de ea, sau dacă tot nu poți, măcar s-o înfrunți. Altfel, riști să mori fată mare.
Nu te îngrijora.
Problema voastră este că încercați bifați o activitate din caietul de planuri.
Jucati-va, nu mai faceți din sex o activitate obligatorie.
Lăsați totul să se întâmple natural.
Cât despre el, l-ai cam zăpăcit. Îți dai seama prin ce frustrare trece la fiecare stop?
Măcar dacă îl oprești, ajută-l să scape de tensiune in alt mod. Tot este mai bine decât nimic.