| AlexandraP97 a întrebat:

Am o problema mare, mare de tot. Acum doua zile tatal meu ne a prins dormind pe mine si pe iubitul meu, la mine acasa. ( tata nu stia nimic despre el, nu ma lasa sa am un prieten). Buuun, acum tata vrea sa ma duca la IML sa imi faca control ginecologic. Credeti ca as reusi sa fac ceva sa nu apara ca nu mai sunt virgina? Sau, sa fac altceva, nu stiu... E urgent. sad

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce sa faci anume, tu crezi ca se lipeste himenul?
S-ar putea coase, dar necesita timp de operatie si refacere dupa operatie.
Asa ca, eu spun sa-i spui tatalui tot adevarul ca-i mai sanatos si pentru tine si pentru baiatul ala.
Daca el este major, s-ar putea sa fie problema mare, daca ai tai il acua de corupere de minore si sex cu o minora, baiatul ajunge la puscarie.
In ambele cazuri, este bine sa pleci capul, sa ceri iertare si sa spui adevarul!

| corbulalbrosu a răspuns:

Nici un medic ginecolog din intreaga lume, orice investigatie ar efectua nu va putea preciza niciodata daca vaginul a fost penetrat sau nu, deoarece nu ramane absolut nicio urma vizibila, materiala, fiindca virginitatea este o notiune psihica/mentala nicidecum fizica. Medicul poate constata doar starea fizica a himenului si anume daca mai este sau nu intacta, dar de asemenea in nici un caz nu se poate pronunta asupra factorului care a provocat deflorarea deoarece aceasta se poate produce din varii motive. Din acest motiv nici un medic nu se hazardeaza sa se pronunte in privinta modului in care s-a produs lezarea/ruperea himenului, adica deflorarea. De asemenea conform Legii nr. 95/2006 privind reforma in domeniul sanatatii citez (Capitolul III - Acordul pacientului informat) : In Articolul 650 este specificat clar ca : Medicul ginecolog poate sa-i comunice parintelui/tutorelui legal doar ceea ce a convenit cu tine ca-i este permis sa declare, astfel ca luand in calcul problemele de confidentialitate, informarea parintilor ar fi ilegala in absenta consimtamantului pacientei. Multa sanatate!

| Emilian65 a răspuns:

Ce vrei sa faci, o sudura la himen ca sa nu apara ca nu mai virgina?

| Tirana_Nentori_1918 a răspuns:

Daca ai 16 ani ai voie sa ceri ca si rezultatele testelor sa ramana private doar pentru tine... Daca ai mai putin de 16 ani asta e soarta!

| PesteleDEAur69 a răspuns:

Asta e. ti-ai inceput meseria de la varsta asta... lasa este la moda ai sprijinul meu. te astept in Olanda.

| Devils014 a răspuns:

Nu ai ce face! Doar daca ai bani si ii oferi doctorului mai mult decat ii da tatal tau si ii spui despre ce e vorba sau pur si simplu ii ceri ajutor ca altfel tatal tau o sa te bata bla bla etc.