Hm...poate ca atunci cand se uita la amandoua va compara.Cine stie ce e in mintea baietilor? Oricum, poti fie sa sa astepti sa vezi ce se intampla si atunci sunt 3 posibilitati:
1.Baiatul o alege pe prietena ta si tu ramai cu inima franta+o sa te indepartezi si de prietena ta.Mie greu sa cred ca vei suporta sa ii vezi impreuna.
2.Baiatul te alege pe tine iar prietena ta o sa se considere tradata, tradata si injunghiata pe la spate.(Nu cred ca vrei asta)
3.Baiatul va ignora si lucrurile revin la normal intr-un final.
Dar daca vorbesti cu prietena ta in mod delicat si lamuriti cumva problema. Evita sa ii faci vreun repros si ai grija sa nu incepeti o cearta.Nu pot sa prevad cum va decurge discutia dar daca e din inima pot sa iti spun ca va fi in regula.Bafta!
Buna:* Spune-i prietenei tale ce simti pentru acel baiat...pana la urma si tu ai dreptul sa placi pe cineva si asta e daca iti place tocmai de baiatul pe care il place si ea.Si tu ai acelasi drepturi ca si ea,acum nu vei sacrifica tot pentru ca ea sa nu se simta tradata. Daca tu te sacrifici cum te vei simti? Si vorbesti cu acel baiat,pana la urma ai ceva de pierdut? Vorbesti pur si simplu, vezi cum vorbeste, ce crede si el.si daca va fi, va fi. Daca nu, nu.Prietena ta va trebui sa inteleaga lucrul asta.Asta-i viata! te.am pupat.
Raspunsurile voastre sunt oarecum bune, dar mie mai frica ca de moarte imi este de singuratate, nu stiu sa ma fac placuta si am incercat de multe ori, aceste doua persoane au vorbit cu mine si s-au comportat frumos, imi este teama sa nu imi pierd prietena si nici pe el nu vreau sa il fac sa ma ignore total. E primul baiat din lume care a observat ca exista si imi spune pe nume, nu e ca ceilalti. Nu am nici o idee ce ar trebui sa fac.