Pai trebuie sa-ti recastigi increderea in barbati, e foarte greu daca ai suferit deja din privinta asta, dar va trebui sa incerci din nou, ca sa vezi lucrul asta, sper din tot sufletul sa nu fie inca o dezamagire, bafta.
Buna.uite daca o sa-ti fie frica mereu nu o sa fii niciodata cu cineva nu se stie, daca te place intai trebuie sa vezi doar asa dupa semne incearca sa-l faci gelos daca o sa fie iti dai seama ca te place cel putin altceva daca iti ea apararea daca te atinge de mana iate dupa semne mult succes
Draga mea aşa cum ştim să începem o relaţie trebuie să ştim să o şi menţinem. Să nu dezamăgim,rănim,trădăm etc. Poate el te-a părăsit,dar acum te întreb şi eu nu tu l-ai ales? Nu tu ai crezut în el? Nu tu i-ai iertat micile greşeli,discuţii şi altele? Nu tu? Acum să fim sinceri câteodată ne mai facem rău şi cu propria mână,iar mai târziu nu ştim să recunoştem că a fost şi vina noastră... Tu ar trebui să conştientizezi că a fost alegerea ta,nu te-a obligat nimeni să-l accepţi lângă tine. Nu te judec că nu am nici un drept, dar îţi dau un sfat: ai grijă cum te faci plăcută, pe cine atragi şi ce alegi!
O seară de vis şi nu uita să zâmbeşti!
Deci nu-i zici nimic si te imbraci frumos a 2 a zii.nul bagi in seama ii daca rade de tine ii zici hai sictir si te crezi fitoasa ai inteles! asa mi-a reusit mie acum cu un bait pe nume ionut
katriin întreabă: