| EdiT a întrebat:

Am o problema.Mereu cand fac dus sora mea vine, se dezbraca intra cu mine in cada si ma prinde de **** si ma pupa. Ce pot sa fac?

13 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Tu nu ai nicio problema, ai pus intrebarea ...asa de smechereala, sa mai inviorezi utilizatorii site-ului.
Ti-am citit intrebarile si raspunsurile, mi-ai lasat impresia, ca lucrati doi pe site, unul care pune intrebari si altul care da raspunsuri si crede-ma chiar am apreciat seriozitatea raspunsurilor, nu mai spun ortografia corecta, cu mici scapari, astea m-au determinat, sa cred, ca sunteti doua persoane sub acelasi nume.
Acum eu nu prea am inteles, cuvantul acela cu *, este cu ţ sau cu l? Smechereala, nu?!

| maradi3 a răspuns:

Incearca in primul rand sa te scoli(nu sa te trezesti!) si apoi sa te ciupesti, sa vezi c-a fost totusi doar un vis!happyAi putea sa nu mai faci dus daca nu-ti place tratamentul!

| PisicutaNebunatica a răspuns:

Dai doua palme si spune-i ca ai nevoie de intimitate si sa nu mai intre peste tine.

Sau cum a zis @ionut1369 inchide usa si nu mai ai stres tongue

| Eღilia62 a răspuns:

Da,cum sa nu...

| Reek54 a răspuns:

Te bate soarta ma.

| NicolaVlad a răspuns:

Ciudat... incearca sa vorbesti serios cu ea daca nu intelege vorbeste cu parintii tai despre asta trebuie sa inteleaga intr-un felhappy Foarte ciudat obicei intre frati sincer

| ionut1369 a răspuns:

Ai putea sa inchizi usa sa nu mai poata intrahappy

| Memories a răspuns:

Cum puteti sa il credeti p'asta? Ba ai avut vise erotice cu sorta aseara?

| Eminem2012 a răspuns:

Lol si vrei sa te credlaughinglaughing

| ღRoberToBluEღ a răspuns:

Cati ani ai tu si cati ani are ea?

| GgIiPpSsYy a răspuns:

Fratioare eu zic sa o lasi si daca e mai mik decat tine si daca e mai mare. daca e mai mica abia inv cum se face practica daca e mai mare dai drumu la treaba.tonguewinking

| XDany a răspuns:

Pai pentru inceput spune-mi cati ani ai si sora ta tot la fel cati ani are