| Mella01 a întrebat:

Bună, am o problemă mi-a întârziat menstruatia 10 zile, am făcut 3 teste și au ieșit negative.
O să îmi fac o programare la doctor dar după sărbători. Oare este vorba despre o sarcină extrauterină. Nu știu ce să mai fac.
Mulțumesc, sănătate la toată lumea!????

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nimeni nu poate sti asa ceva decat medicul cand te consulta si iti face ecografie vede daca esti insarcinata in primul rind, si după aceea daca este sau nu extrauterina, menstruatia poate întîrzîia din multe cauze nu doar daca esti insarcinata, ai dereglari hormonale date de pastila de a doua zi daca ai luat o, aia iti poate deregla tot ciclul menstrual, daca ai un ciclu neregulat iarasi nu sti data la care incepe si la care se termina menstruatia deoarece corpul tau este dereglat si ai o menstruatie haotică, cel mai bine nu te mai stresa numai face atitea teste de sarcina ca degeaba le faci, stai calmă linisteste te si după data de 7 ianuarie mergi la un cabinet ginecologic, pana pe 7 ianuarie sunt sarbatorile si medicii sunt liberi, dar după 7 ianuarie se termina cu sarbatorile si cu zilele libere si se reintorc doctorii in cabinete si incep consultatiile pana la urmatoarea vacanta din mai cand este Paștele, ce varsta ai?

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Buna.Incearca sa te bucuri de sarbatori si sa te panichezi abia dupa ce medicul iti da un verdict nefavorabil.In momentul de fata degeaba te stresezi, de fapt iti faci singura mai mult rau, indeosebi daca ai facut testele in mod corect.