Poti sa stai linistita. Daca ti-a inchis dupa numai 10 secunde, atunci chiar avea treaba. Nu era nebun sa fie cu alta, si sa te sune pe tine doar sa iti auda vocea, si pe deasupra sa iti si spuna ca te iubeste cand cealalta il putea auzi.
Pentru celelalte fete care au zis "sigur minte": trebuie sa stiti ca si noi avem sentimente chiar daca nu stim sa le aratam in aceleasi moduri ca voi. Barbatii sunt de obicei mai inchisi, mai necomunicativi atunci cand in cercul lor este cineva considerat "intrus". Incercati sa ne respectati timpul pe care il vrem doar pentru noi, asa cum stim si noi sa il respectam pe al vostru, atunci cand o cereti.
Pai adac nu uita sa-ti zica te iubesc astah poate insemna ceva. e un plus pentru el.
consider. ca ar trebui sa aveti o discutie.
cel mai bun raspuns ti`l va da el
baftta :X:X pup
Aveam si eu un iub asa si al meu mintea si asa face si al tau.com se face ca are mereu tr? ciudat nu
Poate ca are treaba.Eu in locul tau l-as intreba ce treaba are din curiozitate si asa mi-as da seama daca minte.
Sunt sigura ca te minte dar ar fi mai bine sa vb cu el sigur te va intelege daca te iubeste si sunt sigura ca iti va spune adevarul dar daca nu asta e mai sunt si alti baieti
Depinde ce fel de relatie aveti.De cand sunteti impreuna? aveti o relatie deschisa, frumoasa? Eu sunt cu prietenul meu de 3 ani, si mie mi se intampla sa am ceva treaba si sa ii spun ca il sun mai tarziu sau si lui.Asta nu inseamna ca te minte.Sau se intampla sa nu am chef sa vorbesc in acel moment.cum am zis, depinde de relatie si de increderea p care o ai in el.Incearca sa nu il ti in scurt ca atunci chiar o sa fie nasol...
Pai de exemplu acum aproximativ 1 ora jumate m-a sunat intrebandu-ma ce fac? apoi dupa 10 secunde "hai ca te sun eu imediat ca am putina treaba, pusi te iubesc mult" :-ss si asa a facut si in urma cu ceva timp cand l-am sunat eu.
Poate minte, poate nu. cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el fata in fata despre acest lucru, si atunci o sa iti dai seama ce se intampla. bafta!
Daca iti spune ca are treaba si iti inchide nu inseamna neaparat ca te minte poate chiar are treaba.Insa faptul ca iti spune inainte sa ti inchide"te iubesc" inseamna ca tine la tine. Cel mai bine ar fi sa porti o discutie cu el si sa dati lucrurile pe fata.
"Te iubesc" repetat la infinit in acea situatie de graba, poate suna dubios. Dar faptul ca te amana mereu cu conversatia, e si mai dubios.
Eu zic sa il intrebi ce tot are de face asa.
Vezi daca iti da o explicatie plauzibila.
Nu trai in dubiu, e perdere de timp
Tu il cunosti mai bine si ar fi mai sanatos pentru amandoi sa puneti in discutie si faza asta!
Daca acel 'te iubesc' il spune mecanic, in loc de noapte buna, ar trebui sa iti faci griji!
Draga te minte un barbat cind vrea sa scape de o femeie spune ca are treaba si nu mai vorbeste la telefon. vrea sa scape de tine. iubitul meu a vorbit intr-o zi si 10 ore la telefon vorbea si cind minca asta iubire. cind era plecat in depalasare cu serviciul suna si din baie si la 6 dimineata si la 2 noaptea. trebuie sa ai o discutie serioasa si sincera cu iubitul tau. daca face misto de tine. este pierdere de vreme mai bine iti gasesti un barbat sincer. decit sa te imbolnaveasca asta de nervi. fundita?
Vorbeste cu el.Intreaba-l ce si cum.Nu cred ca te minte cu "te iubesc", dar ar fi mai bine sa-l intrebi.
Of si noi fetele... daca nu ne spune nu ne iubeste, daca ne spune ne minte...
Cred ca vrea sa scape de tine. Poate e doar parerea mea, insa trebuie sa ai o discutie serioasa cu el despre asta.
Cred ca trebuie sa discutati aman2 acest subiect.Si poate ar trebui defiecare data sa-l intrebi ce treaba are. Sau sa incerci intr-o zi sa stai aproape numai cu el daca se fofileaza si zice ca are nu stiu ce treaba il intrebi ce treaba si i spui sa il ajuti s-o faca. Si daca nu raspunde si pe urma spune ca nu mai are de facut si din astea e clar .
Exact asa mi se intampla si mie acum 1 luna.De fapt el vroia sa se desparta de mine si nu stia cum sa o faca:-|
Itarkan sa stii ca ai dreptate acelasi lucru mi la spus si el. dar mna...:-s
Multumesc tuturor:*