Pai,asa se intampla de obicei. De aceea se zice ca "roata se invarte roata",la inceput el a vrut doar sa se culce cu tine,cred ca de asta a fost asa de indiferent,dar acum el si-a dat seama ca simte ceva pentru tine. Eu iti sugerez sa vorbesti cu el,sa ii spui ca vrei sa te desparti de el,ca nu mai simti nimic si nu ajunge intr-o relatie doar unul sa iubeasca! Aici trebuie sa fi tare! Nu are rost sa ramai cu el din mila,te distrugi si pe tine dar si pe el, asta ti-o spun din proprie experienta! Lui o sa-i fie greu, dar o sa treaca. Bafta!
Eu zic ca cu cat amani aceasta discutie, cu atat e mai rau pentru voi doi, si pentru el pentru ca o sa-i fie si mai greu sa renunte la tine, dar si pentru tine. Eu te sfatuiesc sa ii spui exact ceea ce simti, exact cu ai facut aici, si sa ajungeti la un numitor comun. sa faceti cea mai buna alegere pentru am2.Multa bafta, si fii sincera cu el.
Parerea mea e ca daca tu cosideri ca relatia nu mai merge spune-i deschis, spune-i ca nu crezi ca relatia asta va ajunge undeva pentru ca tu nu mai ai sentimente pentru el, si sa ramaneti amici fara nicio suparare, fiecare are dreptul sa fie fericit, el poate e fericit acum langa tine, dar tu nu. Bafta!
HappynewCenusa întreabă: