| cristtinaaa a întrebat:

Am o problema nasoala rau! De fiecare data cand un baiat se apropie de mine, adica ma tine in brate, ma saruta mi se face rau. Am o stare de greata... si imi vine sa vomit. E foarte naspa, ce credeti ca ar trebui sa fac sa nu mai am starea aceea de rau? Mersi mult
Fundita

10 răspunsuri:
| MindExplode a răspuns:

Probabil nu e persoana potrivita, poate nu ai niciun sentiment fata de el si de asta ai asa stare.

| Anonimfarmerama a răspuns:

Pai poti sa ai emotii. deoarece placi acel baiatblushing. adica simti fluturi in stomac. sau poate iti displace acel baiat. miroase urat. nu stiuthinking,,... dar daca e simpatic si miroase si frumos. te intimideaza asta e. e normal:*

| Oana92 a răspuns:

Poti sa ai emotii, sau poti sa ai o trauma puternica. Iti recomand un psiholog

| DieBitch a răspuns:

Nu ai ce să faci...
Eventual controlează-te. încearcă să-ți dai comnezi și să te stăpânești să știi că merge ..doar dacă tu vrei.
Și dacă nu reușești asta este.așa reacționează organismul tău.

| xEndlessLove a răspuns:

Mie nu mi s-a intamplat asta niciodata. La mine cand un baiat de care imi place ma tine in brate sau ma saruta simt fluturasi in stomac. Acum depinde de fiecare persoanahee hee.

| badasssead a răspuns:

Cred ca ai emotii, incearca sa fii mai relaxata...nu ai de ce sa te temi.e un lucru normal, daca ceilalalti reactioneaza normal, si tu trebuie sa poti.iar daca nu merge cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un psiholog.

| cristtinaaa explică:

Multumesc tuturor! Da, imi place mult baiatul. Si nu, cu siguranta nu sunt pe invers laughing!

| cristtinaaa explică:

Bun, asta nu conteaza ca e persoana potrivita sau nu! Adica il iubesc mult happy, si tinem unul la altul. Poate sunt doar emotiile. Pai si mie imi place sa ma tina in brate sa ma sarute, dar am mai spus simt ceva ciudat in stomac laughing. Multumesc tuturor again!

| cristtinaaa explică:

Ma pot controla! :X

| antiprostie a răspuns:

Mai asteapta un pic, poate iti vei da seama mai tarziu.nu e mare lucru sa fii pe invers! adica de fiecare data cand te saruta o fata sa plutesti...