| anonimirina2005raluca a întrebat:

Buna,am o problema nașpa, in data de 21 Aprilie am avut contact protejat și i-a alunecat prezervativul când l-a scos,dar încă era deja pe p…s, nu era sigur dacă a ejaculat sau nu, era ceva alb dar nu cred ca era sperma, ma gandesc sa nu se fi prelins pe lângă prezervativ și sa fi avut contact cu sperma lui deși el spune ca a alunecat când l-a scos! Problema e ca mi-a intarziat 6 zile și sunt destul de panicata, de obicei am dureri mari de sâni și crampe, am avut ceva disconfort si mici crampe dar încă nimic, credeți ca poate fi sarcina?
Fără hate va rog!

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai luat pastila de a doua zi?

| sori2000albu a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Salut,tot eu sunt, nu am luat, ca nu am considerat ca e nevoie

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru sori2000albu):

Foarte bine ca nu ai luat

| sori2000albu a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Deci spui ca nu sunt?

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru sori2000albu):

Nu esti, ce varsta ai? Totusi nu exclude un consult ginecologic, programeaza te maine daca poti la consultatie

| Violleta2022 a răspuns:

Daca prezervativul era inca pe penis, atunci este imposibil ca sperma sa fii curs in vagin si nu cred ca etsi gravida.

In ce priveste mnestruatia, cred ca o ai de tip NEREGULAT si va veni cand vrea ea.

Poti face un test de sarcina DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala, cu prima urina de dimineata.

In cazul tau: 21 Aprilie + 21 zile = 12 Mai
Recomand testul de sarcina DUPA data de 12 Mai, numai daca nu-ti vine ciclul menstrual pana atunci.