| Oanapop12 a întrebat:

Bună!
Am o problemă...nu simt nimic când fac sex(dragoste).
Viața sexuală mi-am început-o la 20 de ani iar de atunci nu simt nimic plăcut, am avut 3 parteneri și cu niciunul nu am simțit niciun fel de plăcere.
Simt penetrarea, simt penisul în interior dar nimic plăcut.
Am încercat în toate felurile, am încercat diverse pozitii, am variat cât mai mult si nicio șansă.
Mentionez că nu am probleme cu uscăciune sau lipsa dorinței sexuale.
Menționez că orgasm și plăcere simt când mă autostimulez( clitoris).

S-a mai aflat cineva în această situație?

Răspuns Câştigător
| ywar a răspuns:

Nu ai intalnit baiatul potrivit. Esti tanara, ai timp. Cand nu te satisface sau nu e ceva ok da-i papucii fara nicio explicatie. O sansa, doua. Nu stie..la revedere. Nu are grija de tine in pat da-i un sut unde e voinicului mai greu si sa se duca invartindu-se. La varsta asta chiar daca nu au experienta macar ar trebui sa aiba bun simt sa aiba grija de partenerele lor. Oricum la 20 de ani nu stiu sa fie nici baietei. imaturi si neasumati.

| Oanapop12 explică (pentru ywar):

Experiența la cei 30 de ani ai lui...Nici nu se mai pune problema.
Știe cum să se comporte, chiar cunoaște acest aspect însă cu mine nu functioneaza.
E un om minunat, un adevărat domn atât în societate cât și în privat.

| IamJoKeR a răspuns (pentru Oanapop12):

Cu preludiul cum stati?

| ywar a răspuns (pentru Oanapop12):

E un pampalau. daca e respectuos in pat trimite-l afara.
Un barbat adevarat trebuie sa faca o femeie sa nu-si mai suporte lenjeria pe ea si sa fie foarte uda. Ala e barbat. Asta e..vai steaua lui. La 30 ani o fi el asa si asa cum zici daca e un pampalau si il joaca femeia cum vrea. O fi prea atasat de mami..Caile Domnului sunt foarte incurcate.

15 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Foloseste o leguma castravete e mai ieftin si vezi in ce pozitie iti da bine apoi o faci cu unu

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacp simți la cliroris, spune-i să ți-l gâdile în timp ce.

| anonimuIl a răspuns:

Mai încearcă și cu alții.

| anonimuIl a răspuns:

Încearcă și în poziții mai deosebite.

| anonimuIl a răspuns:

Sigur poți să ai orgasm când faci sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate e vina bărbaților că nu ai orgasm când faci sex.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pune-l sa îți facă oral, cunnilingus și apoi să treceți la raportul sexual. Ar trebui sa mergi la un Ginecolog, poate ai o problema medicala.

| OmBanal33 a răspuns:

Nu este prima oara cand am auzit sau vazut, cunosc putine dar cunosc persoane de genul.
Placerea lor tine de a fii langa persoana potrivita facand alte activitati.
Iar sexul este strict pentru reproducere si atat.
Nu trebuie sa iti fie frica / jena...
Stiu pe cineva care acum are 65 de ani si nevasta acestuia este ca tine...

| Gândesclarece a răspuns:

N ai întâlnit persoana potrivita

| Oanapop12 explică (pentru Gândesclarece):

Persoana potrivită... în ce sens?
De fapt, ce ar trebui să se simtă diferit la început(fac referire la momentele când întâlnești persoana respectivă și începi să o cunoști)?
Mi se pare un întreg paradox!
Sunt persoane care simt plăcerea cu fiecare persoană pe care o cunosc iar acest fapt nu mi-l pot explica.
Prin urmare, fie ele sunt îndrăgostite sau toți au fost parteneri potriviți, ceea ce este absurd!

| Anonimalex6996 a răspuns:

Cauta pe cineva care sa te atraga fizic și care sa se poarte cu tine ca și cu cel mai prețios diamant, care sa te sărute pe fiecare mm din corp si care sa ofere atentie suprema plăcerii tale înainte de plăcerea lui. Sa te facă sa simți fiecare fior înainte de a te penetra. Sa te facă sa nu mai reziști si sa îți dorești să intre în tine

| CDeS a răspuns:

Nu ai întâlnit bărbatul care sa te facă să te simți femeie!