| Cosanzeana a întrebat:

am o problema. O prietena mi-a spus ca de ceva vreme i cresc sanii. Oare e extraterestra? ajutati-ma va rog!

15 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

In toata povestea asta, singurul extraterestru esti tu.

| St3fU a răspuns:

Auzi u ai chef de baza?raised eyebrows daca da ai gresit site'ul phbbbbt

| alis_6305 a răspuns:

Da...e venita de pe venus laughing o sa te pape noaptea laughing vorbesti serios? e ceva normal pana la 18, poate chiar 20 de ani

| stipasha a răspuns:

Tu esti extraterestru laughing, e si normal sa-i creasca creste corpu - cresti si componetele acestuia, la unele persoana creste sanii chiar si la 30 ani, da majoritatea cresc treptat cu adolescenta...

| AdamBlack a răspuns:

Singura fiinta de pe alta planeta(scuze, daca a fost acest termen prea complicat pentru tine atunci iti spun definitia... - "extraterestru" )
este ceva normal...nu imi vine sa cred ce proasta devine lumea.

| beatrice2 a răspuns:

Normal ca cresc idiotule laughing)) de'aia se si numesc sani. pentru sunt diferiti de restul pieptului laughing) altfel s'ar numi bube sau mai stiu eu cum rolling on the floor)) copchile ia mai bea tu niste lapte sa iti mai creasca mintea putin laughing)

| Cosanzeana explică:

Ditzic draga, din moment ce ma cheama Cosanzeana.sunt fata iubi:*

| iulya_6725 a răspuns:

Cosanzeana fata mamii...nu te speria ca daca ii cineva extraterestru pe aicii singura esti u asa ca sa nu ti se para nimic ciudat la ceilalti:*
ps:ESTI PROASTAlaughing

| Cosanzeana explică:

No ce tari sunteti.eu incerc sa va imit pe voi ma rolling on the floor)))))))
@alyina: scuzatima perfectiune

| Dudăăăă a răspuns:

Ce oameni idioti x_x
rolling on the floor))))

| stef87 a răspuns:

E o gluma cumva intrebarea asta, ca am uitat sa rad?
Cati ani ai? Daca esti inca destul de mica sa stii ca or sa-ti creasca in curand si tie, dar sa nu te sperii, e ceva normal laughing

| Annutzuka a răspuns:

Doamne dar clar ca ii cresc sani daca a crescut dar si tie o sa-ti creasca cati ani ai?

| BOOBZen a răspuns:

Hei, mai lasati-o in pace, poate e mica, ok, sa stii ca e normal sa-ti creasca sanii, ti se va intampla si tie, la fel cum spun celalti

| Băscuţă a răspuns:

Ai fi avut mai mare succes cu intrebarea la categoria Trivia/Amuzante dar daca te incapatanezi sa o pui pe Dragoste si Sex doar fiindca e cea mai accesata nu ai decat.

| cOnTexT a răspuns:

Si mie imi creste ceva in pantaloni straight face laughing E extraterestru :O :O? Unele fete ar spune ca dasmug