Da...e venita de pe venus o sa te pape noaptea vorbesti serios? e ceva normal pana la 18, poate chiar 20 de ani
Tu esti extraterestru , e si normal sa-i creasca creste corpu - cresti si componetele acestuia, la unele persoana creste sanii chiar si la 30 ani, da majoritatea cresc treptat cu adolescenta...
Singura fiinta de pe alta planeta(scuze, daca a fost acest termen prea complicat pentru tine atunci iti spun definitia... - "extraterestru" )
este ceva normal...nu imi vine sa cred ce proasta devine lumea.
Normal ca cresc idiotule )) de'aia se si numesc sani. pentru sunt diferiti de restul pieptului ) altfel s'ar numi bube sau mai stiu eu cum )) copchile ia mai bea tu niste lapte sa iti mai creasca mintea putin )
Cosanzeana fata mamii...nu te speria ca daca ii cineva extraterestru pe aicii singura esti u asa ca sa nu ti se para nimic ciudat la ceilalti:*
ps:ESTI PROASTA
No ce tari sunteti.eu incerc sa va imit pe voi ma )))))))
@alyina: scuzatima perfectiune
E o gluma cumva intrebarea asta, ca am uitat sa rad?
Cati ani ai? Daca esti inca destul de mica sa stii ca or sa-ti creasca in curand si tie, dar sa nu te sperii, e ceva normal
Doamne dar clar ca ii cresc sani daca a crescut dar si tie o sa-ti creasca cati ani ai?
Hei, mai lasati-o in pace, poate e mica, ok, sa stii ca e normal sa-ti creasca sanii, ti se va intampla si tie, la fel cum spun celalti
Ai fi avut mai mare succes cu intrebarea la categoria Trivia/Amuzante dar daca te incapatanezi sa o pui pe Dragoste si Sex doar fiindca e cea mai accesata nu ai decat.
Si mie imi creste ceva in pantaloni E extraterestru :O :O? Unele fete ar spune ca da