| Tyaa a întrebat:

Am o problemacrying.
O sa vina o prietena in vara astaa in brasov.si imi e sa nu se dea la prietenu' meu. ce sa fac mai ales ca sta in aceeasi cartier cu minecrying. plzz urgent dau fundita si vooot la cel mai bun raspuns la restul vot[3 voturi: folositor amuzant si folositorkiss]

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Draga mea,ai doua mari probleme.
Prima ar fi ca ai o prietena care numai prietena nu se poate numi,nu cred ca tu te-ai repezi sa-i iei prietenul,nu asa fac prietenele.
A doua ta problema este ca nu ai incredere in iubitul tau.
Cu prima problema,poti rezolva,discuti cu ea si daca nu intelege ii tai si buna ziua din program.
Cu iubitul tau, insa, e mai greu.De ce nu poti avea incredere in el,crezi ca va fi atat de atras de "exoticul" celeilalte? Daca e asa,rau faci ca-l ai langa tine,un baiat in care nu ai incredere nu-l tii langa tine.
Deci, rezolva-ti problemele, inainte sa apara.
Succes.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tu ii explici cu simt si indesat daca se da la gagicul tau si-o ia unde o doare mai tare si vezi cum se poarta, daca vezi ca face figuri atunci ii arati furia ta si ai sa vezi ce cuminte va fi. Daca iubitul tau te iubeste nici el nu se lasa dus pe ape catre ea.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca mi-as face griji pentru fiecare fusta/fufa care trece pe langa iubitul meu as face atac de cord in 2 zile...

E doar un simplu barbat si daca te inseala inseamna ca e un porc, deci nu o mai lua in tragic.

| xButterflyxX a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ai si tu putina incredere in iubitul tau. Daca te iubeste, tine la tine, iar fata aceea se da la prietenul tau, el nu va ceda. Asta poate fi totodata si un ''test de fidelitate'' pentru iubitu tau.

| Marius_7199 a răspuns:

Bai misogin tu nu stii sa dai deloc sfaturi.ca si in cazul meu, si ei ii dai sfaturi proaste. draga TYAA

| Marius_7199 a răspuns:

Misogin.si ei, la fel ca mie, i'ai dat un raspuns prost.tu nu stii sa dai sfaturi. draga TYAA.eu zic ca daca prietenul tau te iubeste cu adevarat nu o sa raspunda avansurilor acelei prietene.dar eu zic sa ai incredere in tine, pentru ca sunt sigur ca prietenul tau nu ti'ar face una ca asta.si daca acea prietena se va da la el, eu zic ca aceea nu poate fi numita "prietena".asa ca fii increzatoare.nu'l vei pierde:d."FUNDA?

| Izabela_2730 a răspuns:

Daca el tine la tine nu iti face griji dar daca s-ar putea sa ii placa inseamna ca nu te merita si ar trebui sa ii lasi in pace si sa vada ca ea sia pierdut prietena iar el iubita.happySper ca ti-am fost de ajutorbig grin