| MrAll a întrebat:

Am o problema oarecum... Am facut sex cu prietena de cateva ori si totul a fost ok. Intr-o luna i-a intarziat problemele o saptamana si m-am cam speriat, de atunci de fiecare data cand facem sex nu mai ejaculez, adica ne tine cam o ora si jumatate sau doua, ajung la limita fizica si tot nu ejaculez e o problema sau e ceva psihologic? Am citit pe net ca eu de fapt ejaculez dar nu imi dau seama, e adevarat?

2 răspunsuri:
| Emilian65 a răspuns:

Sunt posibile ambele variante: sa ai o problema psihologica sau sa ejaculezi fara sa simti.

| razzylp a răspuns:

Depinde. Se poate si sa ejaculezi si sa nu iti dai seama, dar sunt foarte rare cazurile. Sa ai grija, in schimb, la lichidul care iti iese din penis in timpul actului sexual. Pe ala nu il simti dar e, ca si sperma, fertil cat pentru un batalion de copii, nu doar unul.

Incearca sa te masturbezi, vezi daca simti cand ejaculezi. Intreab-o daca i-a venit ciclul luna asta si cand trebuie sa-i vina, iar daca intarzie explica-i ca pot aparea si dereglari hormonale. De exemplu cunosc pe cineva care e virgina si nu i-a venit 3 luni apoi i-a venit iarasi. Ea stie cel mai bine cum functioneaza corpul ei.