| biscuiteletau a întrebat:

Am o problema. Pai mie imi place de un baiat din scoala de la a8a oh go on si nu pot sa vorbesc cu el. Adica toate "curvele" de la el din cls si de la alta cls de a8a si de la a7a si ele stiu din semestru 1 ca imi place de el si acum am incercat sa nu mai orbeasca toti de mine si d-astea si ca nu imi mai place de el, dar alea tot se iau de mine. Am o prietena buna la a7a care mai e cateodata cu ei [ nu si cu toate proastele ] si imi spune sa b cu el. dar nu pot k alea sar repede pe mine. Si nu mai inteleg nimic. de fiecare data in pauza sta la usa si se uita inspre noi si daca sunt pe hol iese si el si sta numai cu fata spre noi, pe drum [ ca mergem putin prin aceeasi parte ] daca vb cu cineva se uita dupa mine, daca sunt pe langa el la trolebuz si imi iau la revedere de la colege, prietene incerc sa nu ma uit la el, da inainte sa plec ma uit si el atunci se uit ain ochii mei, pe drum se intoarce si se uita in ochii mei at wits' end, dar la scoala nu vorbim, nimic sad poate doar se uita dupa mine sau ne mai uitam unu la altu. dar odata a fost o chesie nasoala ca ii dadusem un biletel si ma "certase" si am vb odata cu el pe mess si l-am intrebat de ce nu vrea sa fim macar prieteni si el mi-a spus ca a patit prea multe din cauza mea, dar nu am inteles la ce s-a referit. Deci nu stiu ce sa mai inteleg thinking
1. Ce a vrut sa spuna prin "am patit prea multe din cauza ta"?
2. Oare ma place?
3. Ar fi bine sa vorbesc cu el? Chiar daca nu la scoala pe drum sau oricum. sa vorbesc cu el?
4. Si cum sa fac ceva repede ca el pleaca acum in vara si o sa fie cam prea tarziu... Deci?batting eyelashes
Si sfaturi. unde am gresit? Ce ar trebui sa fac? FUNDA!

Răspuns Câştigător
evenso
| evenso a răspuns:

Nu neaparat ce faci intr-o zi conteaza, ci in general cum te manifesti, eu nu cred ca are sentimente fata de tine, sau daca a avut a trecut.

4 răspunsuri:
evenso
| evenso a răspuns:

Eu cred ca tu ai mai multe probleme...

| biscuiteletau explică (pentru evenso):

Mda... dar totusi, ce as putea sa fac? puppy dog eyes Help plz

evenso
| evenso a răspuns:

Ar fi bine sa te analizezi, oare nu esti impulsiva, egoista, rea si neintelegatoare?

| biscuiteletau explică (pentru evenso):

Pai asta din comportament? K nici nu vb cu el adica nu vb deloc sad Si nu stiu se mai uita dupa mine sau cateodata se uita in ochii mei [ si asta ma innebuneste X_x ] la scoala daca el si ceilalti sunt pe scari sau pe afara si eu trec pe acolo. de cateva zile alea nu sau mai luat de mine... dar azi un coleg de-al lui, Cristi nu stiu exact ce a vrut sa faca k nu m-am mai intors ca era si EL k ma atinsese cumva si vroia sa ma traga de bluza spre ei. si mi-a zis o fata cu care eram atunci [ k eram eu cu 2 fete ] k imi zisese stai aici si vorbeste cu El... dar nu stiu exact thinking

| evenso a răspuns (pentru biscuiteletau):

Nu neaparat ce faci intr-o zi conteaza, ci in general cum te manifesti, eu nu cred ca are sentimente fata de tine, sau daca a avut a trecut.