Mai bine te duci la un doctor, ceva specializat in d-astea. Pentru ca nu e bine daca nu merge macar cu una din ingredientele alea. Eu am parul matura, aspru ca sarma, dar cu vitamina a + vitamina E+ miere, il linistesc, este pufos si nu mai are aspectul uscat si aspru. Dar daca nu prea ai par, ce sa faci pufos?
Du-te la un medic sa-ti recomande el ceva... :*
poti sa dai pe lungimea lui cu ulei de masline dar nu si la radacina
-foloseste un sampon pentru par fin si degradat si aplica o masca -foloseste intotdeauna si un balsam
- dupa ce il usuci aplica un ulei pentru varfuri deteriorate... sunt multe metode dar rezultatele nu apar peste noapte - si inca ceva daca il vopsesti poate si asta sa fie o cauza - majoritatea fetelor care se vopsesc acasa fac marea greseala de a aplica vopseaua pe intregul par la revopsire - este cea mai mare greseala - vopseaua se aplica doar la radacina crescuta! iti doresc bafta si un par frumos!
Incearca alt sampon, ceva pentru regenerare. mai este bun si lotiunea acea de la gerovital cu petrol si nu mai stiu ce
Pai eu am avut problema asta de care zici uh cu parul' si am incercat otet! cred ca otet de mere... sper sa te ajute!
linarkfts întreabă: