| Anda4Smile a întrebat:

Buna am o problema sa va povestesc:
Un baiat este cam cu 2 ani mai mare decat mine.Innainte nu prea ma dade-am in vant dupa el dar nu stiu ce sa intamplat...parca a sarit o scanteie si a inceput sa imi palca de el.Peste o luna deja eram moarta dupa el dar am inceput sa o las moale fiindca el nu vorbea cu mine.M-am panicat si am inceput sa plang.Atunci el a venit si m-a calmat dupa care mi-a luat mana si mi-a sarutat-o.
Intrebarea mea :
-Oare el chiar ma place sau doar a vrut sa ma calmeze? A mai vorbit o singura data cu mine si a fost o privie dulce si un zambet.Nu stiu ce sa fac! sad

Răspuns Câştigător
| Th3RiP a răspuns:

In acel gest doar a vrut sa te calmezewinking daca simti ceva pentru el intreaba-l ce simte si el pentru tine ca doar "incercarea moarte n-are"

2 răspunsuri:
| anoxdox a răspuns:

Incearca sa vb cu el mai mult si o sa veizi daca ii place de tine sau nuwinking

| Anda4Smile explică:

Va multumesc dupa ce am citit raspunsurile voastre m-am dus fix la baiatul acela si i-am marturisit ce simt pentru el.Culmea, el mi-a spus ca de mult ma placea dar nu stia cum sa imi spuna si a intrebat pe un prieten ce sa faca si i-a spus exact acelasi lucru ce mi l-ati spus voi.Va multumesc, probabil ca nu as fi fost impreuna cu el daca nu mi-ati fi spus voi sa vb cu el. Funda totusi am ales sa o dau lui Th3RiP.Mersi! ♥