| Ariana001 a întrebat:

am o problema ((( sanii mei sunt cam mici, si port sutieni cu pernutasad
Problema e ca urmeaza sa am prima mea relatie sexuala, si imi este rusine ca am asa sani mici.sadsad
Ce ar trebui sa fac?
Funda
(Fara mistouri)

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

Nu ai ce sa faci, fiecare are fizionomia lui si nu trebuie sa iti fie rusine... Daca faci cu prietul tau sex ar trebui ca el sa fie un baiat maneriat si sa dea de inteles ca ii plac sanii tai asa cum sunt ei- mici, mari nu conteaza...
Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| inger02 a răspuns:

Draga mea atunci cand o faci poti sa stai cu sutienul pe tine si nu-i o problema sau cu sutienul si un maieu si restul de jos goala.nu trebuie sa iti fie rusine in acel moment este placerea mare si nu se realizeaza ca ai sani mici stai lnistita

| anka89 a răspuns:

Cel cu care ai de gand sa faci acel pas te ste si te vede daca nu i-ar fi placut sanii tai poate nu ar fi fost cu tine ci cu una cu sanii mari.Nu te stresa si fi tu insuti, ma gandesc ca oricum esti emotionata de prima data cand faci sex, nu mai fi emontionata si de sanii tai.Si cum am mai spus daca le ai mari le vrei mai mici si daca le ai mici le vrei mai mari.Sa nu iti fie rusine cu nimic din ceea ce esti, el poate te iubeste pentru alte si nu il intereseaza sanii tai.Si daca ma gandesc mai bine nu cred ca baietii din ziua de azi pun chiar asa de mare pret pe sanii unei fetehappy

| Asiryx a răspuns:

Fara misto.
1. Daca urmeaza sa ai relatia sexuala cu persoana iubita nu o sa il deranjeze si o sa treaca cu vederea tongue
2. Daca urmeaza sa ai o relatie sexuala cu o persoana care nu o iubesti sau ma rog thinking crede-ma baietii sunt prea perversi daca vad ca nu le plac sanii se axeaza pe partea de jos a corpului tau
3. Daca tot iti este rusine poti sa iti pui silicoane...desi nu merita!

| Darius19002 a răspuns:

Buna. De ce sa iti fie rusine cu aspectul tau fizic? Stai linistita ca daca te iubeste, nu o sa conteze asa de tare aspectul fizic. Nimeni nu s-a nascut perfect.

| Darius19002 a răspuns:

Buna. Nu trebuie sa iti faci griji pentru aspectul tau fizic. Nimeni nu ii perfect. Daca te iubeste nu v-a conta ca ai sanii mici. Lasa ca te vei mai maturiza cu timpul. :*

| newfcsb17 a răspuns:

Buna,stai linistita ca asta nu e un impediment pentru o relatie. Dupa o relatie sexuala sanii se vor mari, insa nu trebuie sa iti faci griji, fi cat mai relaxata si sigura pe tine!

| radugolgolut a răspuns:

Din cate am inteles voi sunteti intr-o relatie, u crezi ca el nu a observat pana acum ca u ai sanii mici?

| lumy8876 a răspuns:

Pai daca urmeaza sa ai prima ta relatie sexuala,inseamna ca baiatul cu care o faci,te place asa cum esti tu,nu ai ce sa faci in aceasta privinta, adica doar nu crezi ca peste noapte o sa ai marimea 90, atat timp cat el te place asa cum esti,nu ai de ce sa vrei sa schimbi acest lucru, rusine nu are de ce sa iti fie, parerea mea este ca sanii mai micuti sunt mai sexybig grin

| lumy8876 a răspuns:

Nu ar trebui sa faci nimic, cred ca el te place asa cum esti, si doar nu crezi ca marimea sanilor va fi de 90 peste noapte, accepta-te asa cum esti! parerea mea este ca sanii mai mici sunt mai sexy! dar ce varsta ai? poate mai tarziu se vor dezvoltabig grin

| Bastien a răspuns:

Sanii mici sunt mult mai sexy decat pepenii smug invata sa te simti bine in corpul tau, si partenerul tau va simti asta si te va adora. Succes la primul contact, si nu uita sa folosesti protectie!

| kurtdcbn a răspuns:

Aa dar stai linistita happy fetele cu sani mici sunt draguute!

| madutza_3836 a răspuns:

Nu este o rusine sa ai sani mici...stai linistita totul o sa fie bine...