| denisa_2911 a întrebat:

am o problema, sau poate nu e problema dar ma framantasad... Mi-am inceput viata sexuala, am facut-o de trei ori dar in timpul preludiului, nu apar manifestarile specifice excitatiei
sexuale (SFARCURI INTARITE,`UMEZIREA` vaginului si nici in timpul contactului sexual, si inca ma mai doare putinsad... ce se intampla? e ceva grav?sad
Sper ca ma intelegeti, multumesc!

Răspuns Câştigător
| Floreenofficial a răspuns:

Probabil ca el nu acorda o atentie deosebita preludiului si tu nefiind incalzita...adica pregatita suficient ai dureri foarte mari. sad
zi-i sa nu se mai grabeasca! sad
succes!

10 răspunsuri:
| blue-star a răspuns:

Nu cred. Poate ca preludiul nu dureaza destil de mult.
Incercati sa-l lungiti, sa dureze macar jumate de ora, sau chiar mai mult.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Fă-i o vizită ginecologului cât mai rapid! Baftă!

| Gabitsza a răspuns:

Nu e nimic grav.asta depinde de la o persoana la alta.si eu sunt exact ca si tine. sfarcurile mi se intaresc rar si umezirea se face foarte putin.deci stai linistitawinking

| foxi a răspuns:

O sa se regleze in timp totul! ai putina rabdare! durerea aceea inhiba si umezirea si placerea! va disparea acea jena in scurt timp!

| maya1311 a răspuns:

Esti de abia la inceput, deci nu va mai grabiti repede la sex si preludiul nu se face asa doar de dragul de a face

| Zenithf a răspuns:

Este normal sa nu simti o placere deosebita dupa primele contacte, dar nu este ok ca pe tine inca sa te mai doara, este semn ca nu esti pregatita pentru act, ca prietenul tau (sau amandoi) grabiti lucrurile. thinking

| denisa_2911 explică:

Va multumesc pentru raspunsuri!:*

| apashuu a răspuns:

Stai linistita si nu ti mai fa atatea probleme. Incearca sa vorbesti cu prietenul tau si sa ii explici ce se intampla cu tine si sa incercati sa prelungiti preludiul, discuta cu prietenul tau si spune-i ca lucrurile trebuie sa mearga usurel la inceputhappy.

| ooOOMrDibbsOOoo a răspuns:

Incercati si voi sa va excitati inainte nu sa incepeti direct cu analul/vaginalul, incepeti intai cu oralul, bafta! dar, daca nu te ajuta incearca la un ginecolog.

| Snow a răspuns:

Posibil el nu-ti acorda suficient timp si se grabeste.Astfel tu ramai incordata si de aceea te doare si nu ti se umezeste vaginul. Explica-i si trebuie sa ajungeti la o intelegere nu doar el sa se simta bine ci si tu.Bafta!