| ccristina123 a întrebat:

Am o problema si am nevoie de sfaturi. Deci am o relatie de 3 ani si pe la inceputul relatiei am facut un lucru cu care l-am mintit pe prietenul meu cam pana acum o luna.Recent,s-a despartit de mine si ne-am impacat la loc,iar acum cateva zile s-a frecat colega lui (care il lua mereu in brate si vorbea cu el), dupa care au vorbit 3 ore pe facebook,iar el s-a dat la ea,ii zicea ca arata bine,ca e inteligenta si apropouri deloc subtile. Cand i-am zis ca am aflat,mi-a zis prima data ca nu s-a dat la ea,dupa mi-a zis ca s-a dat la ea ca sa ma faca geloasa, dupa ca sa vada cat e de atragator el si dupa a zis ca vrea sa cunoasca mai multe persoane noi prin intermediul acelei fete pentru ca ea cunoaste mai multa lume.As dori niste sfaturi si as vrea sa stiu daca e motiv de suparare sau nu.

4 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Eu cred ca este motiv de suparare.Indiferent daca s-a simtit ranit,jignit,mintit n-ar fi trebuit sa recurga la astfel de gesturi. Daca tu ai gresit,trebuia sa ierte,sa mearga mai departe putin suparat sau sa incheie relatie, nu sa incerce sa te raneasca.
Vorbeste cu el, spune-i ca ai gresit, spune-i ce inseamna pentru tine si apoi ai rabdare sa vezi daca astfel de gesturi de mai repeta. Daca da, vei decide atunci ce e de facut.

| CatalinaaM a răspuns:

Acum depinde si de ce l-ai mintit tu pe el. Poate s-a simtit ranit din cauza acelei minciuni si a incercat sa iti atraga atentia cumva, sa vezi ca poate sa atraga si alte fete, poate sa te faca sa,, platesti" pentru greseala ta thinking Eu zic ca poti sa il ierti acum, dar daca se mai repeta sa nu il ierti, ca nu o merita! Succes

| neutrino a răspuns:

Sunteti niste copii care si-au facut o relatie pe motiv ca asa este la moda. Relatia voastra nu are nimic frumos dintr-o relatie adolescentina.

| ccristina123 explică (pentru neutrino):

Bine ca ne stii tu relatia de comentezi.