| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa1212 a întrebat:

am o problema si am nevoie sincer de ajutor.am avut un prieten cu care ma intelegeam destul de bine pana a venit fostul meu prieten si a schimbat asta.de atunci ne am tot certat pana am ajuns la concluzia ca e mai bine sa ne despartim.asa am si facut. o perioada el a vrut sa ne impacam, dar l am refuzat ducandu-ma la fostul.fostul a fost determinat de altcineva, adica mama, ca sa se desparta de mine, fara ca eu sa stiu.

acum au mai fost divergente intre mine si actulalul-fost insa mai tarziu am vrut sa fim iar un cuplu.insa la scurt timp s a schimbat si era mai distant si indiferent cu mine...atunci realizand ca am facut o mare prostie ca m am despartit de el pentru fostul si ca pe el il iubesc
insa recent am aflat ca o place pe cea mai buna prietena a mea insa ea nu.acum nu stiu ce sa mai zic fata de ea ma simt mai distanta desi nu ar trebui... iar pe el l as vrea inapoi dar parca nu. ce ar trebui sa fac? eu inca il plac.
please i need help

2 răspunsuri:
| Renard a răspuns:

Sfatul meu ar fi sa nu mai privesti spre trecut. Ar trebui iti intorci privirile spre alte orizonturi. Daca o sa alegi pe unul din ei doi o sa te intorci la vechea dilema. Gaseste pe cineva din exterior happy

| ioana_6604 a răspuns:

Buna,
Nu face prostia de a te intoarce la ce ai lasat, nu mai are rost crede-ma am trecut prin asta nu are rost sa te intorci la nici unul dintre ei.
Ai viitorul in fata sant multi baieti frumosi de care poti sa te indragostesti.
Eu am facut la fel am avut o poveste si mai ciudata ca a ta si m-am intors la baiatul pe care il iubeam si am suferit enorm de mult pana cand mi-am dat seama ca nu are rost.
Nu face greseala asta!
pup