Buna!
Pai depinde si de varsta ta!
Daca o sa deshida mama ta discutia tu sa ii spui asa:,,-Aceasta hartie mi-a dat-o o prietena!'' iar daca nu merge asa cel mai bine ar fi sa-i spui adevarul dar sa-i spui ca era o relatie de prietenie si ca tu ai scris ''sa se desparata'' cu alt sens !
Sper ca te-am ajutat!
Bye, bye! :*
fundita!
P.S.: daca nu imi acorzi mie fundita plz macar vot :X!
Pai ar trebui sa ii spui adevarul, invata sa comunici cu parintii fiindca sunt singurii care te vor sustine neconditionat indiferent de situatie; dupa cum spuneam explica-i mamei tale care e situatia dintre tine si prietenul tau si nu iti fa griji fiindca nu cred ca o sa aiba o reactie naspa sa zic asa, probabil a trecut si ea prin aceeasi situatie candva asa ca te va intelege
Pai zi ca v-a dat la scoala (liceu, facultate) sa faceti o compunere in care este vorba de niste prieteni pe care ii cunosti (asa cum ai facut, ai scris numele prietenilor tai ) si ca a trebuit sa inventezi o poveste care nu este adevarata, si ca a trebuit sa povestesti o despartire sau ceva de genul. Sigur va merge. Bafta!
Buna in primul rand incearca sa nu te mai certi cu prietenul tau si apoi ii poti spune mamei tale despre narcis fara teama si fara rusine pentru ca ea o sa stie cum este mai bine pentru tine si cum sa fi fericita. CURAJ
Spune-i mamei tale adevarul inainte ca ea sa deschida discutia si sa isi piarda o parte din incredere. Astfel, isi va da seama ca nu tii nimic ascuns(ii poti spune ca pana acum te-ai tot gandit cum sa ii povestesti, dar acum a venit momentul). Nu trebuie sa isi piarda increderea in tine, iar tu trebuie sa apelezi mereu la parinti, in special mama, pentru problemele tale. Ei te vor sustine. Deci e mai bine asa, sunt sigura ca va intelege.
P.s.: Spune-i ca acum, realizand ca pana si prietenii (iubitii) nu sunt mereu alaturi, ti-ai dat seama ca parintii sunt singurii care te sprijina. Si, poate se va reinfiripa relatia. Mult succes!
George0197 întreabă: