Buna
stai linistita ca daca era si el indragostit de tine, lua atitudine si erati impreuna, cred ca si lui ii e teama/rusine sa iti zica ca ar fi bine fiecare sa isi caute de drumul lui..si cum ochii care nu se vad prea des se uita, si tu la fel vei proceda cu el.ii spui in fata ca nu poti fi cu cineva care nu iti e aproape.
O zi frumoasa sa ai
Simplu îi spui adevărul numai vrei să fii cu el datorită faptului că nu vă vedeți! Și cum altfel poți iubi pe altcineva dacă nu petreci timp cu el!
Nu exista sa nu fie suparat, atunci cand ii spui ca vreti sa va despartiti. Poti sa-i spui cel mai frumos posibil, el nu o sa fie gen "Ok, e bine, sunt fericit".
Spune-i ca pentru ca nu v-ati vazut asa de des in atata timp, nu te mai simti atrasa de el si nu mai vrei sa fii cu el.
E barbat, da-l in ceapa ma-si, o sa-i treaca.
Salut,
Aici nu e vorba de "luat atitudine". Banuiesc ca circumstantele pur si simplu nu va permit sa va vedeti asa des, poate e distanta, nu stiu.
Daca intrevezi aceasta situatie si in viitor, adica sa va vedeti tot din an in Pasti, mai bine renuntati. Nu ca ar fi facut el, sau tu, ceva gresit. Dar e un chin prea mare, si nu se merita sa va zbateti amandoi in frustrari si imposibil.
Spune-i adevarul,ca de cand nu v-ati vazut, nu mai esti atrasa de el! Va intelege, poate daca te iubeste si tine la tine va suferi, dar ii va trece! Dragoste cu forta nu se poate! Ori simti ceva pentru persoana de langa tine, ori esti cu ea din "mila"!
Spune-i ce ai pe suflet!
Poate si el simte la fel si asa ve-ti cadea de comun de acord sa va despartiti.
Iar daca nu vrea sa va despartiti pana la urma trebuie sa iti respecte decizia.Pur si simplu nu mai vrei.
Bafta!
Funda?:X
Asa problema am avut si eu cu prietena mea a plecat la Italia si nu ne-am vazut mult timp si imi zicea fel de fel de minciuni ca sa nu fie cu mine si eu eram foarte suparat pe ea ca nu vreea sami spue adevarul da eu cred ca ar fi mai bine sa-i zici adevarul ca sunteti la o distanta foarte mare si ca nu poti tu iubi in asa fel Asta cred eu ca ar fi mai bine! funda te rog